Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ποιον τερματοφύλακα του ΠΑΟ θυμίζει ο Ρομπέρτο;

Ποιος γκολκίπερ που έχει αφήσει εποχή στο "τριφύλλι" έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Ισπανό; Δεν το λέμε εμείς, στο Καραϊσκάκη ακούστηκε τις προάλλες και έφτασε και στα αυτιά του σκύλου... Με το τεράστιο κορμί του ο Ισπανός πορτιέρο "γεμίζει" την εστία και οι ατάκες που ακούστηκαν στο Καραϊσκάκη με τον Ατρόμητο, τον παρομοίαζαν με παίκτη έχει αφήσει εποχή στο "τριφύλλι". Με ποιον παίκτη; Με τον Γιόζεφ Βάντσικ! Ο Ισπανός είναι γιγαντόσωμος και καταφέρνει να καλύψει μεγάλος μέρος της εστίας. Κι αυτό, από μόνο του, είναι ικανό να προκαλέσει προβλήματα στον αντίπαλο αμυντικό.
Υπάρχει ένα ακόμα στοιχείο, που κάνει τον Ρομπέρτο να θυμίζει τον Βάντσικ. Ποιο είναι αυτό; Ότι ακριβώς επειδή "γεμίζει" την εστία του, στα τετ α τετ με αντίπαλους παίκτες, τους... ψαρώνει!
Θυμηθείτε τις φάσεις με Φυτανίδη και Ναπολεόνι... Μόνο τυχαία, λοιπόν, δεν ακούστηκε η ατάκα (από ανθρώπους με αγάπη στον Ολυμπιακό και μεράκι για το ελληνικό ποδόσφαιρο) για τον παλαίμαχο Πολωνό τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, που άφησε εποχή με την πράσινη φανέλα.
Εσείς τι λέτε; Φέρνει στο νου τον Βάντσικ ο Ρομπέρτο, τουλάχιστον με όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής στα παιχνίδια του Ολυμπιακού;

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: