Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Εν αναμονή και άλλης άφιξης...!

Μετά τον Ντελβέν Εντινγκά στην Αθήνα ενδέχεται να φτάσει σήμερα ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Μπαστιά πως συνεχίζει στον Ολυμπιακό.

Εν αναμονή και άλλης άφιξης...
Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση των μεταγραφών του Ντελβέν Εντινγκά και του Σαμπού Γιαταμπαρέ στον Ολυμπιακό.

Από το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα ο Κονγκολέζος μπακ, ο οποίος σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει τον μονοετή δανεισμό του.

Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με την Μονακό για οψιόν αγοράς του παίκτη για το επόμενο καλοκαίρι, η οποία αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ.

Ο Εντινγκά αποτελεί προσωπική επιλογή του Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος έχει εκφράσει την πίστη ότι είναι αυτό που έλειπε από τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, χθες το βράδυ η Μπαστιά ανακοίνωσε την παραχώρηση του Γιαταμπαρέ έναντι 2,2 εκατ. ευρώ στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Η συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους είχε επιτευχθεί από προχθές, όμως χθες ήταν προγραμματισμένο ακόμη ένα ραντεβού (πιθανότατα του Πιέρ Ισά) με τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου.

Τελικά λύθηκαν τα όποια μικροπροβλήματα υπήρχαν για το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης και ενδέχεται σήμερα ο 24χρονος παίκτης να έρθει στην Ελλάδα για να προχωρήσει το διαδικαστικό κομμάτι.

Για τον διεθνή άσο από το Μάλι έχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια ο Καρεμπέ και ο Ισά, οι οποίοι έλεγαν πως στο άμεσο μέλλον θα ανέβει κατακόρυφα η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: