Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Γκαγκάτσης: «Στόχος μας η πρόκριση και ακόμα καλύτερα η πρώτη θέση»


 
Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, τόνισε πως η κλήρωση είναι βατή για τον «Δικέφαλο», ο οποίος στοχεύει πλέον στην πρόκριση και στην κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης στη NOVA:

«Η κλήρωση είναι βατή και οι τρεις ομάδες είναι αντιμετωπίσιμες. Τις σεβόμαστε όμως αφού όλες έχουν δείξει ότι είναι καλές ομάδες. Ακόμα και η Καραγκάντι έδειξε ότι είναι πολύ καλή κόντρα στη Σέλτικ και έχασε στο τέλος την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος μας είναι η πρόκριση και ακόμα καλύτερα η πρώτη θέση. Η Άλκμααρ έδειξε με τον Ατρόμητο ότι δεν είναι ομάδα φόβητρο. Την είχαμε αντιμετωπίσει πριν από 9 χρόνια μετά από εκείνα τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και είχαμε αποκλειστεί. Τώρα η μοίρα το φέρνει να ξαναπαίζουμε πάλι μαζί της, ενώ έχουμε στον όμιλό μας τη Μακάμπι Χάιφα. Είναι συμπτώσεις που μας δημιουργούν συναισθήματα από παλιά».

Όσον αφορά τη μέχρι τώρα ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ σημείωσε:

«Είναι κρύο-ζεστό μέχρι τώρα. Στην αρχή ήμασταν στους ισχυρούς του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά πήγαμε στους αδύνατους, αποκλειστήκαμε από τη Μέταλιστ αλλά πήραμε τη θέση της και παίξαμε με τη Σάλκε. Η ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη ήταν συγκλονιστική και είχαμε την ευκαιρία να κοιτάξουμε τη Σάλκε στα μάτια. Δεν τα καταφέραμε και τώρα αυτό ανήκει στο παρελθόν. Κοιτάμε το Γιουρόπα Λίγκ, τα δύο προηγούμενα χρόνια είχαμε προκριθεί στους ''32'', το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και τώρα και γιατί όχι να φτάσουμε και πιο μακριά. Στόχος είναι να κάνουμε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία για να μαζέψουμε βαθμούς τόσο για την ομάδα όσο και για τη χώρα μας που κατρακυλάει στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και τώρα μας πέρασε και η Ελβετία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: