Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

«Στη Μαδρίτη ο Μπέιλ»!!

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ανακοίνωση της πολυσυζητημένης μεταγραφής του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται ήδη στη Μαδρίτη για να υπογράψει εξαετές συμβόλαιο!

«Στη Μαδρίτη ο Μπέιλ»!
Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Όπως αποκαλύπτει η ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας «AS», ο Ουαλός εξτρέμ βρίσκεται ήδη στην Μαδρίτη για να τελειώσει τα διαδικαστικά και να γίνει επίσημα παίκτης της «βασίλισσας».

Μάλιστα, στο Twitter υπάρχει «τιτίβισμα» γνωστού μάνατζερ, ο οποίος συγχαίρει τον Ισπανό συνάδελφό του, για την μεταγραφή του διεθνούς άσου.

Σύμφωνα τώρα με τον ισπανικό Τύπο, ήδη έχουν γίνει οι σχετικές ετοιμασίες που φιλοξενεί τους παίκτες που επρόκειτο να αποκτηθούν και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

Όσον αφορά τώρα το οικονομικό σκέλος, στον ισπανικό σύλλογο αναφέρουν πως θα είναι η μεταγραφή θα είναι η δεύτερη ακριβότερη στην ιστορία του ποδοσφαίρου μετά από εκείνη του Κριστιάνο Ρονάλντο, την ώρα που τα «σπιρούνια» υποστηρίζουν πως η… δουλειά έγινε στα 101 εκατ. ευρώ!

Ο Μπέιλ αναμένεται να υπογράψει εξαετές (!) συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μερένχες», με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 7 εκατ. ευρώ και με… μπόνους το 60% των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης της εικόνας του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: