Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

«Ναυάγιο» ο μεταγραφικός σχεδιασμός!!

Μετά το... φιάσκο με την περίπτωση του Τζαβέλλα ο Απόστολος Παγώνης αναλύει στο gazzetta.gr, τα όσα... παράξενα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ!   Το κεφάλαιο που λέγεται μεταγραφικός σχεδιασμός στον ΠΑΟΚ αποδείχθηκε ότι δεν ήταν το... φόρτε τους! Ούτε plan A, ούτε plan Β φαίνεται πως υπάρχει, κι αν υπήρχε κάποιοι τον φρέναραν χωρίς να γνωρίζουν τις επιπτώσεις που μπορεί να υπάρχουν για την ομάδα, όταν κάποιοι βλέπουν τις μεταγραφές μόνο ως ποσά!
Ευθύνες μπορεί κανείς να αποδώσει σε όλους. Σε Βρύζα, Τσιστιακόφ, Γεωργιάδη… Όμως φταίνε μόνο αυτοί; Όχι βέβαια. Οι ευθύνες πέφτουν στον Ιβάν Σαββίδη που φρόντισε με τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου να... ανεβάσει τον πήχη όταν έλεγε ότι κατέθεσε πρόταση στον Ροναλντίνιο, Ντρογκμπά και ξαφνικά βλέπουν να έρχονται παίκτες δανεικοί και όχι από το πάνω ράφι . Ευθύνες έχει και ο Χουμπ Στέφενς που δέχτηκε τα πάντα αδιαμαρτύρητα. Το τελευταίο προκύπτει και από τις τοποθετήσεις του τις προηγούμενες ημέρες.
Το θέμα είναι πως για την ώρα κανείς δεν βγαίνει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Τι δεν πήγε καλά στον μεταγραφικό σχεδιασμό και αποκτήθηκαν παίκτες οι οποίοι πλην του Στοχ δεν μπορούν να βοηθήσουν και να σηκώσουν στις πλάτες του τα όνειρα χιλιάδων ΠΑΟΚτσήδων.
Μετά την... γκέλα με Τζαβέλλα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες λέγεται πως η δουλειά χάλασε λόγω της μεγάλης προμήθειας που ζήτησε ο εκπρόσωπό του, στον ΠΑΟΚ είναι πολύ μετρημένοι με την περίπτωση του Σωτήρη Νίνη. Κι αυτό γιατί οι αντιδράσεις των φιλάθλων είναι μεγάλες. Μάλιστα στην σελίδα της ομάδας στο Facebook και κάτω από την ανάρτηση στην οποία ο ΠΑΟΚ ευχήθηκε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του Γιώργου Τζαβέλλα, υπήρξαν πολλά αρνητικά σχόλια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η απόκτηση ενός στόπερ δυσκολεύει. Στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως δεν μπορούν να βρουν τον παίκτη που θα κάνει την διαφορά στα μετόπισθεν, αλλά ταυτόχρονα και οικονομικά προσιτό. Δεν αποκλείεται λοιπόν να μην γίνει κάποια κίνηση και να πορευτεί η ομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο με τους Κατσουράνη, Βίτορ, Κατσικά, αλλά και Λόπεθ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: