Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Χωρίς οπαδούς στην Τούμπα ο Πανιώνιος!!


 
Μπορεί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου να μην έχουν κανένα πρόβλημα μεταξύ τους και είναι κάτι που έχει αποδειχθεί στο πρόσφατο παρελθόν, όμως η ΕΛ. ΑΣ. συνεχίζοντας την τακτική που ακολουθεί σε Βορρά και Νότο, το τελευταίο διάστημα, απαγόρευσε την άνοδο οπαδών του Πανιωνίου, για τον φόβο των... επεισοδίων. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος: "Με έγγραφο που απέστειλε αιφνιδιαστικά στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ λίγο πριν της 16:00 της Παρασκευής, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ενημερώνει πως κάνει δεκτή την εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ως εκ τούτου, επειδή η Αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή ενός αγώνα, στον οποίο οι οπαδοί των δύο ομάδων θέλουν να καθίσουν μαζί στις εξέδρες, λόγω της φιλίας τους, αλλά και οι δύο ΠΑΕ έχουν συμφωνήσει στην ανταλλαγή εισιτηρίων, δεν θα μπορέσουν τελικά να παραβρεθούν οπαδοί του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Ελπίζουμε μόνο, η απαγόρευση αυτή να μην αφορά μόνο το δικό μας παιχνίδι, αλλά να ισχύει για όλους στο μέτρο της ισότητας απέναντι στους νόμους και να μην παρατηρηθούν αυτή την αγωνιστική μετακινήσεις άλλων οπαδών, γιατί τότε θα μιλάμε για δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πρόθεσή της να μας παραχωρήσει εισιτήρια και θύρα για τους οπαδούς μας και ελπίζουμε να μπορέσουμε εμείς στον δεύτερο γύρο να φιλοξενήσουμε κανονικά τους δικούς της οπαδούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: