Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Παρουσιάστηκε η νέα μπάλα!!


Η Spalding θα είναι η νέα μπάλα του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ και ο Γιώργος Πρίντεζης με τον Μάϊκ Μπράμο είχαν μια πρώτη ευκαιρία να πάρουν στα χέρια τους τη… στρογγυλή θεά που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την Basket League ΟΠΑΠ της νέας αγωνιστικής περιόδου!
spalding-a1Οι δύο διεθνείς μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού φωτογραφήθηκαν με τη νέα μπάλα του πρωταθλήματος και είχαν μόνο εγκωμιαστικά σχόλια να κάνουν για την αίσθηση που τους δημιούργησε η επαφή με την εντυπωσιακή δίχρωμη  Spalding που θα χρησιμοποιηθεί την σεζόν 2013-14 στην Α1.
«Είναι μία μπάλα που… διευκολύνει τη ζωή μας στο παρκέ. Έχει πολύ καλό “πιάσιμο”, κάτι που είναι μεγάλο συν για τον παίκτη.» τόνισε ο Μάικ Μπράμος και συμπλήρωσε : « Όσοι παίζουν ή έχουν παίξει μπάσκετ μπορούν να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι αυτό!» Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει συνδυάσει την μπάλα Spalding με το αμερικάνικο μπάσκετ, καθώς το όνομα της έχει συνδυαστεί με το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου: «Νιώθω σα να παίρνουμε λάμψη από το ΝΒΑ με αυτή την μπάλα. Η ποιότητα της είναι πραγματικά ξεχωριστή και πιστεύω ότι θα βοηθήσει τους παίκτες να βγάλουν στο γήπεδο τον καλύτερο τους εαυτό!»
Παρόντες στην φωτογράφισή ήταν και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης όπως και ο κ.Σαμ Α. Φάις, Διευθύνων Σύμβουλος, της TOP TRENDS AE, οι οποίοι ήταν επίσης πολύ ικανοποιημένοι από την συνεργασία τους: «Εμείς ως διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έχουμε θέσει σαν στόχο να δουλέψουμε μαζί με τους καλύτερους, διότι θεωρούμε ότι έτσι θα έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα..» δήλωσε ο κ.Χαλβατζάκης που τόνισε επίσης ότι «…μιλάμε για μια κορυφαία τεχνολογικά και σχεδιαστικά μπάλα, που δημιουργήθηκε μόνο για την Α1, ώστε να αποκτήσει το ελληνικό επαγγελματικό πρωτάθλημα το δικό του αποκλειστικό σημείο αναφοράς!»
Ο κ.Φάις από την πλευρά του είπε: «Tόσο η μεγάλη οικογένεια της Spalding,  όσο και εγώ, είμαστε υπερήφανοι που ενώνουμε τις προσπάθειές μας για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε. Η Spalding, η οποία εδώ και δεκαετίες είναι δίπλα σε κάθε  μεγάλη διοργάνωση του μπάσκετ, δεν θα μπορούσε να λείψει από το Πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Σχεδιάσαμε, ειδικά για τον ΕΣΑΚΕ, την μπάλα που όλοι βλέπετε και η οποία εξαιτίας των τεχνικών χαρακτηριστικών της και του πρωτοποριακού υλικού ZK, αναδεικνύει και υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο τις ικανότητες και το ταλέντο του κάθε παίκτη.
Για εμάς στην Top Trends AΕ, που αντιπροσωπεύει την Spalding στην Ελλάδα, η στήριξη του ελληνικού μπάσκετ αποτελεί την κύρια προτεραιότητά μας και όλες οι μέχρι σήμερα ενέργειές μας επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή μας να εργαστούμε για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην χώρα μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια: