Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

«Φαβορί στα χαρτιά η Αλκμάαρ»


Ο Πρόεδρος της Μακάμπι Χάιφα η οποία θα είναι αντίπαλος τους ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, Γιακόβ Σάχαρ, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την κλήρωση, για την ομάδα του αλλά και για όσα γνωρίζει για την ομάδα του ΠΑΟΚ
34770Για την κλήρωση και τον ΠΑΟΚ : «Νομίζω , είμαστε πιο εξοικειωμένοι στο Ελληνικό και στο Ολλανδικό πρωτάθλημα, οπότε γνωρίζουμε περισσότερα τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για την Αλκμάαρ, για την τρίτη ομάδα δεν ξέρουμε τίποτα και ψάχνουμε να βρούμε πληροφορίες. Έχω έρθει αρκετές φορές στην Ελλάδα αλλά ποτέ στην Θεσσαλονίκη και νομίζω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία».
Για την κατάσταση της Μακάμπι Χάιφα: «Έχουμε μόλις ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα αλλά έχουμε παίξει κάποια στην Ευρώπη, έχουμε μια ομάδα με νέους παίκτες αλλά είμαστε σε καλό δρόμο, δεν έχουμε βρει ακόμα αγωνιστικό ρυθμό αλλά θα παλέψουμε για τις πιθανότητες που έχουμε στον 12ο όμιλο».
Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι γνωστή ομάδα με πολλά χρόνια στην πρώτη κατηγορία, είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις τον ΠΑΟΚ και ξέρω επίσης ότι έχουνε περάσει μεγάλοι παίκτες από τον σύλλογο στο παρελθόν. Θα γίνει μεγάλη μάχη και ελπίζω τα παιχνίδια μεταξύ μας να γίνουν σε πολύ ωραία και φιλική ατμόσφαιρα».
Για το ποιος είναι το φαβορί του ομίλου: «Στα χαρτιά θα έλεγα ότι είναι η Αλκμααρ καθώς προέρχεται από το πιο προηγμένο πρωτάθλημα, το οποίο είναι καλύτερο από το Ελληνικό αλλά και από το δικό μας. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα και θα παλέψουμε μαζί του για να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Για το αν παίζουν στην φυσική τους έδρα: «Παίζουμε στο παλιό στάδιο της Μακάμπι, χωρητικότητας 14.500 και του χρόνου θα μετακομίσουμε στο νέο μας γήπεδο το οποίο θα είναι χωρητικότητας 30.000 θεατών».
Για το μπάτζετ της ομάδας: «Στα 12 εκατομμύρια ευρώ είναι το μπάτζετ της ομάδας, Έχουμε 5 ξένους παίκτες οι οποίοι είναι από διαφορετικές χώρες όλοι τους».
Για τα εισιτήρια και αν θα δώσουν στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Εννοείτε ότι θα δώσουμε, μπορούμε να το κανονίσουμε, πόσα θέλετε εσείς; Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να σας δώσουμε πάντως και θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχτούμε εδώ στο Ισραήλ».

Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: