Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Υπολογίζει τον Πανιώνιο ο Γεωργιάδης!!


 
Δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι έκανε ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Πιο αναλυτικά, ο βοηθός του Χουμπ Στέφενς επισήμανε. «Δώσαμε αρκετές δυνάμεις η ομάδα κι οι παίκτες στον αγώνα της Τρίτης. Φτάσαμε πολύ κοντά στην πρόκριση. Δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα υπήρχε απογοήτευση αλλά οι ημέρες έχουν περάσει πλέον και πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής που είναι πολύ σημαντικό. Νομίζω ότι σιγά - σιγά κι οι παίκτες μας θα το ξεπεράσουν και θα είμαστε πανέτοιμοι γι« αυτό το παιχνίδι».

- Με πιο «καθαρό» μυαλό, με πιο ψύχραιμη σκέψη, τί πιστεύετε πως σας κόστισε περισσότερο στον αγώνα της Τρίτης;
«Πολλά μπορούμε να πούμε αλλά νομίζω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Κάποια μικρά λάθη από εμάς, λίγο η ατυχία, ίσως και κάποιες αποφάσεις του διαιτητή ίσως δε μας ευνόησαν, σε πολύ μικρές λεπτομέρειες κρίθηκε αυτό το παιχνίδι».

- Είναι δικαιολογημένη η πικρία που μπορεί να υπάρχει εξαιτίας αυτού του αγώνα, την ίδια στιγμή που ο Πανιώνιος έρχεται με τέσσερις βαθμούς από τις δυο πρώτες αγωνιστικές. Απολογισμός που του δημιουργεί μια ευφορία. Κατά πόσο τα συγκεκριμένα συναισθήματα μπορούν να παίξουν ρόλο και να επηρεάσουν;
«Ο Πανιώνιος ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα. Εκανε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεν έχει δεχτεί τέρμα σε δυο παιχνίδια αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας και στην έδρα μας πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί και σίγουρα είμαστε το φαβορί για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι αν και υπολογίζουμε πάρα πολύ τον Πανιώνιο».

- Τον έχετε δει φέτος;
«Ναι, νομίζω πως λίγο ή πολύ όλοι στην Ελλάδα γνωριζόμαστε αν και οι ομάδες είναι ακόμη στην αρχή έχουν κάποια στοιχεία από την περυσινή χρονιά, πολλούς νεαρούς παίκτες, αρκετά καλές μονάδες - θα έλεγα - σε ατομικό επίπεδο. Λίγο ή πολύ είμαστε γνωστοί, ξέρουμε τί θ» αντιμετωπίσουμε».

- Ετοιμάζετε πολλές αλλαγές σε σχέση με τους τελευταίους δυο αγώνες;
«Εχουμε άλλες δυο ημέρες, θα το δούμε αυτό. Ελπίζω όλοι οι παίκτες να είναι σε καλή φυσική κατάσταση, ξεκούραστοι για να τους έχουμε όλους στη διάθεσή μας την Κυριακή».

- Ολοκληρώνοντας, πού πιστεύετε ότι μπορεί να κριθεί μια τέτοια αναμέτρηση;
«Στη θέληση τη δική μας, στο πώς θα παρουσιαστούμε μέσα στο γήπεδο. Ο στόχος ο δικός μας φέτος είναι μεγάλος και τα παιχνίδια αυτά στην έδρα μας θα πρέπει να τα κερδίζουμε παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: