Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Παπαϊώαννου: «Χαρά μας να βοηθάμε τα παιδιά»

Με αφορμή το open trial day της Άρσεναλ ο υπεύθυνος των ακαδημιών των «κανονιέρηδων» στην Ελλάδα, Λάκης Παπαϊωάννου, τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 την σπουδαιότητα της ενασχόλησης με τα παιδιά.

Παπαϊώαννου: «Χαρά μας να βοηθάμε τα παιδιά»
Στην σπουδαιότητα της βελτίωσης των παιδιών μέσα από τα καμπ που κάνει η Άρσεναλ, τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Λάκης Παπαϊωάννου.

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών των «κανονιέρηδων» στην Ελλάδα, στάθηκε στο γεγονός ότι σε όλους η ενασχόληση με τα νέα παιδιά δημιουργεί ένα αίσθημα χαράς και ικανοποίησης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λάκης Παπαϊωάννου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στον Νικόλα Ακτύπη:

Για τις ηλικίες που μπορούν να συμμετέχουν: «Στα πλαίσια του σκάουτινγκ, τα παιδιά που επιλέγονται είναι από το 2000-01. Αλλά open trial θα έχουμε και παίκτες μέχρι και το 2003. Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά και να κάνουν κάτι παραπάνω και γιατί όχι να μπορέσουμε να τα προωθήσουμε».

Για το αν μπορεί κάποιο παιδί να κάνει το κάτι παραπάνω: «Όποιος έχει κάτι παραπάνω και θέλει να ασχοληθεί ενεργά με το ποδόσφαιρο έχουμε κάποια καμπ και δίνουμε στα παιδιά την δυνατότητα να προωθηθούν. Δίνουμε και βάση στο σχολείο, καθώς μόνο έτσι μπορεί κάποιος να παίξει σε υψηλό επίπεδο».

Για το αν υπάρχουν παιδιά που θα μπορούσαν να παίξουν στην Άρσεναλ: «Έχουμε παιδιά τα οποία μπορούν μέσα από την δουλειά να πάνε στην δεύτερη ομάδα της Άρσεναλ. Έρχεται ο Στιβ Μόροου, ο υπεύθυνος των ακαδημιών της Άρσεναλ και ελέγχει τα παιδιά και την πρόοδό τους. Πάντα υπάρχουν αξιοκρατικά κριτήρια».

Για τον σκοπό αυτών των καμπ: «Χαρά μας είναι τα παιδιά να είναι ικανοποιημένα και να τα βοηθάμε να βελτιώνονται. Εμάς αυτός άλλωστε είναι ο στόχος μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: