Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Πιθανή επιστροφή Φιγκερόα!!


Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες μέρες αποφάσισε να στραφεί εκ νέου στην περίπτωση του έμπειρου στράικερ Λουτσιάνο Φιγκερόα,  που είχε επιτυχημένο πέρασμα απ’ το «τριφύλλι» τους τελευταίους μήνες της προηγούμενης σεζόν.
figueroaΗ υπόθεση αυτή δεν εμπλέκεται με τον Αντριάν Μπαλμπόα, όμως είναι ξεκάθαρο πως ο Παναθηναϊκός ήθελε έναν σαφώς πιο έμπειρο στράικερ και δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη λύση απ’ τον δοκιμασμένο «Λούτσο» Άλλωστε, πέρα απ’ το πέρασμά του απ’ το «τριφύλλι», η αξία και η ποιότητά του δεν αμφισβητούνται. Οι επαφές των δύο πλευρών είναι σε εξέλιξη και η υπόθεση αναμένεται να τελειώσει εντός των ερχόμενων ημερών, ίσως και ωρών! Δεν υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία αλλά εκφράζεται αισιοδοξία πως το θέμα θα «κλείσει» θετικά!
Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στον Παναθηναϊκό «επιστρέφουν» στον Λουτσιάνο Φιγκερόα, για συγκεκριμένους λόγους. Οι «πράσινοι» έχουν ξεχωρίσει τρία βασικά χαρακτηριστικά του Αργεντινού φορ, τα οποία χρειάζεται να έχει ο επιθετικός που θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ της ομάδας. Ο Φιγκερόα είναι ποδοσφαιριστής με προσωπικότητα, κάτι που χρειάζεται στον φετινό Παναθηναϊκό, ενώ πολύ βασικό είναι πως γνωρίζει τα αποδυτήρια της ομάδας και το περιβάλλον της αφού ήταν σε αυτή μέχρι πριν λίγο καιρό. Επίσης, ο «Λούτσο» παρουσίασε πολύ καλή αναλογία στο σκοράρισμα, αναλογικά και με τα παιχνίδια που αγωνίστηκε, δείχνοντας ότι έχει το «εύκολο» γκολ που ζητάνε οι «πράσινοι» από τον φορ που θα αποκτήσουν.


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: