Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Δύο στα δύο με… τεσσάρα!!

Το δύο στα δύο έκανε η Νάπολι στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε εκτός έδρας 4-2 της Κιέβο Βερόνα, πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το αποτέλεσμα του αγώνα.

Δύο στα δύο με… τεσσάρα
Τις νίκες της στο πρωτάθλημα διπλασίασε η Νάπολι, καθώς επικράτησε εκτός έδρας 4-2 της Κιέβο Βερόνα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Serie A.

Ωστόσο, οι «παρτενοπέι»… ίδρωσαν αρκετά για να φτάσουν στη νίκη, καθώς οι γηπεδούχοι το… πάλεψαν μέχρι το 60’, όταν και πήρε την κατάσταση στα… πόδια του ο Χάμσικ και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Πρώτο γκολ με τη φανέλα της Νάπολι, παρά το πρόσφατο ατύχημά του και τα δέκα (!) ράμματα στο κεφάλι, για τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Οι «παρτενοπέι» άνοιξαν το σκορ με τον Χάμσικ στο 13ο λεπτό, αλλά η Κιέβο ισοφάρισε με τον Παλόσκι στο 24’. Τρία λεπτά αργότερα ο Καγεχόν έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Νάπολι, ωστόσο και πάλι ο Παλόσκι είχε την απάντηση, καθώς ισοφάρισε και πάλι στο 40’. Η ισοπαλία έμενε μέχρι και το 64’, όταν ο Χάμσικ με το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση έκανε το 3-2. Στο 70’ ο Ιγκουαΐν διαμόρφωσε το τελικό 4-2, με τους Ναπολιτάνους να κάνουν το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2η αγωνιστικής:

Σάββατο (31/08)

Κιέβο – Νάπολι 2-4
Γιουβέντους – Λάτσιο (21.45)

Κυριακή (01/09)

Ρόμα – Βερόνα (19.00)

Αταλάντα – Τορίνο (21.45)
Μπολόνια – Σαμπντόρια
Κατάνια – Ίντερ
Τζένοα – Φιορεντίνα
Μίλαν – Κάλιαρι
Σασουόλο – Λιβόρνο
Ουντινέζε – Πάρμα Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: