Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Με… συνοδεία στην Τούμπα!!

Την απουσία τους θα φροντίσουν να καλύψουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα με την Σάλκε, ο οποίος θα κρίνει την πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Champioms League.

Με… συνοδεία στην Τούμπα
Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Σάλκε, ο οποίος θα κρίνει μία θέση στους ομίλους του Champions League.

Για αυτό τον λόγο οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν σκοπεύουν να αφήσουν μόνη την ομάδα τους και, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ασπρόμαυροι» σύνδεσμοι, θα συνοδεύσουν την αποστολή στην Τούμπα.

Με αυτό τον τρόπο οι φίλοι του ΠΑΟΚ θέλουν να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα του Χουμπ Στέφενς, ώστε να μπορέσει να πάρει το αποτέλεσμα με το οποίο θα καταφέρει να μπει για πρώτη φορά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ:

«Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. καλούν όλο τον ΠΑΟΚτσήδικο λαό στην ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ που διοργανώνουν πριν το ευρωπαϊκό αγώνα της Τρίτης με αφετηρία το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ προς το γήπεδο της Τούμπας.

Παρά την απουσία μας από το γήπεδο θα προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ να δώσουμε στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές την κατάλληλη ψυχολογία με στήριξη, θετική ενέργεια και την γροθιά σηκωμένη μέχρι τον ΝΑΟ μας.

Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει για το καμάρι της και είμαστε όλοι καλεσμένοι.

Ώρα συγκέντρωσης-εκκίνησης: 19.00».

Δεν υπάρχουν σχόλια: