Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Τεβεκέλης: «Αυτός είναι ο ρόλος μου στον ΠΑΟΚ»

Διευκρινίσεις για το ρόλο που ανέλαβε στον ΠΑΟΚ και τα καθήκοντά του ο υπεύθυνος της ΠΑΕ για θέματα διαιτησίας, Μάλαμας Τεβεκέλης.

Τεβεκέλης: «Αυτός είναι ο ρόλος μου στον ΠΑΟΚ»
Η είδηση της ανάληψης του πόστου του υπεύθυνου διαιτησίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Μάλαμα Τεβεκέλη προκάλεσε αίσθηση. Ο πρώην διαιτητής εξήγησε ποιες είναι οι αρμοδιότητες που προβλέπονται από το νέο του ρόλο.

«Η δουλειά μου είναι να παρακολουθώ τα παιχνίδια και να κάνω έκθεση σχετικά με τη στάση των παικτών του ΠΑΟΚ και των αντιπάλων τους απέναντι στους διαιτητές», δήλωσε στον «Arena 89,4» και πρόσθεσε: «Θα πηγαίνω και στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ για να διδάσκω στους πιτσιρικάδες τους κανονισμούς, πώς πρέπει να συμπεριφέρονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Γιατί πρέπει να έχουν μαζεμένα τα χέρια όταν είναι στο τείχος, γιατί όταν κάνουν τάκλιν μέσα στην περιοχή θα πρέπει να έχουν όσο το δυνατά πιο κοντά στο σώμα τα χέρια τους κλπ. Θα κάνω σχετικές εκθέσεις και οι παρατηρήσεις θα μεταφέρονται στους παίκτες. θα δούμε πώς θα λειτουργήσει, μπορεί να μεταφέρουν τις παρατηρήσεις μου στους παίκτες ο Κωνσταντινίδης ή ο Ιωσηφίδης».

Μάλιστα, πρόσθεσε πως αν κριθεί ότι γίνονται άδικες κρίσεις σε βάρος του ΠΑΟΚ για θέματα διαιτησίας, θα υπάρχει διάθεση παρέμβασης, ενώ για το πώς προέκυψε η συνεργασία με την ΠΑΕ, είπε: «Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι ανάλογο. Με κάλεσε ο κ. Σαββίδης και μου ζήτησε να αναλάβω αυτό το ρόλο γιατί είχε διαπιστώσει πώς υπήρχαν πολλές κίτρινες και κόκκινες πέρυσι. Ενδεχομένως ο ΠΑΟΚ να επιδιώκει να θωρακιστεί στις ενδεχόμενες αδικίες διαιτητών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: