Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

«Μίλησε με Νάπολι ο Ολυμπιακός για Γκαργκάνο»

Τις επαφές του Ολυμπιακού με την Νάπολι για την απόκτηση του Βάλτερ Γκαργκάνο επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Ουρουγουανού χαφ.

«Μίλησε με Νάπολι ο Ολυμπιακός για Γκαργκάνο»
Πριν από μία εβδομάδα υπήρξε τηλεφωνική επαφή ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Νάπολι για την υπόθεση του Βάλτερ Γκαργκάνο, όπως δήλωσε ο Πάμπλο Μπεντανκούρ.

Ο μάνατζερ του Ουρουγουανού μέσου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον πελάτη του, όμως πρέπει τις επόμενες μέρες να ξεκαθαρίσει η υπόθεση για να προλάβει τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

«Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Μας το είπε η Νάπολι. Μας είπαν ότι πριν από περίπου μία εβδομάδα άνθρωπος του Ολυμπιακού τους τηλεφώνησε για τον Βάλτερ.

Μαζί με την Πάρμα και άλλες δύο ομάδες είναι αυτές που έχουν δείξει πραγματικά ενδιαφέρον για τον Γκαργκάνο. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει ακριβώς. Το σίγουρο είναι πως και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Είναι αληθινές αυτές οι φήμες που μού λέτε», ανέφερε αρχικά ο ατζέντης του διεθνούς άσου στον «Πρωταθλητή» και πρόσθεσε:

«Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει. Άρα η Νάπολι, όπως καταλαβαίνει πολύ καλά, θα είναι πιο διαλλακτική. Πριν από μερικές ημέρες ζητούσε 4-5 εκατ. ευρώ. Τώρα νομίζω πως είναι το ίδιο ποσό… Και δεν θα είναι το ίδιο σε μερικές μέρες από τώρα».

Καταλήγοντας, ο κ. Μπεντανκούρ απάντησε για το αν ένας τέτοιος παίκτης θα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των νταμπλούχων Ελλάδας: «Γιατί όχι; Είναι μεγάλος σύλλογος που συμμετέχει στο Champions League. Είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε με τον οποιονδήποτε»Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: