Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Μπεργκ: «Πιο ουσιαστικός ο Πανιώνιος»

Ο Πανιώνιος είχε την ουσία και αυτό, έκανε τη φλύαρη κατοχή της μπάλας από τον Παναθηναϊκό να μην έχει καμία σημασία, όπως δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ μετά την ήττα (3-0) του «τριφυλλιού».

Μπεργκ: «Πιο ουσιαστικός ο Πανιώνιος»
Ο Σουηδός επιθετικός των «πράσινων» δεν θέλησε να μπει στη διαδικασία να αναλύσει ποια από τις δύο ομάδες ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

Όπως τόνισε: «Αυτοί σκόραραν τρεις φορές, εμείς καμία και πήραν την νίκη. Είναι τόσο απλό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται να πούμε ότι εμείς είχαμε καλύτερη εικόνα, όταν το τελικό αποτέλεσμα είναι 3-0. Δεν έχει καμία σημασία. Ο αντίπαλος ήταν πιο ουσιαστικός και άξιζε την νίκη. Εμείς πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος και να τα διορθώσουμε. Όλα πήγαν στραβά και δεν είχαμε τις λύσεις στο πρόβλημα».

Για το θέμα της αγωνιστικής του ετοιμότητας και πότε θα έρθει η μέρα για να πάρει φανέλα βασικού από τον Γιάννη Αναστασίου, ανέφερε: «Δεν ξέρω, λογικά στο επόμενο παιχνίδι. Νιώθω και ένιωθα καλά, σήμερα έφτασα κοντά στο γκολ και παιχνίδι με το παιχνίδι θα δίνω περισσότερα στην ομάδα».

Ο Μάρκους Μπεργκ, έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού:

«Τι μπορείς να πεις; Αυτό το αποτέλεσμα σίγουρα τους στεναχώρησε. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, ώστε να μην επαναληφθεί ένα ανάλογο αποτέλεσμα. Να είμαστε καλύτεροι από κάθε αντίπαλο και να παίρνουμε τις νίκες. Για αυτό προσπαθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: