Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Παράσχος: «Να είμαστε πιο σοβαροί και υπεύθυνοι»

Στην κακή αντίδραση της άμυνάς του στο γκολ του Σαβιόλα, αλλά και στην σοβαρότητα που δεν έδειξαν οι παίκτες του, στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος του Ατρόμητου.

Παράσχος: «Να είμαστε πιο σοβαροί και υπεύθυνοι»
Καμία διάθεση να… καμουφλάρει την εμφάνιση των παικτών του δεν είχε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος τόνισε πως πρέπει οι παίκτες του να είναι πιο σοβαροί και πιο υπεύθυνοι στα επόμενα παιχνίδια της σεζόν. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Σαβιόλα, ο οποίος έκανε τη ζημιά στην ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος:

«Καταβάλαμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Είχαμε ένα ευρωπαϊκό ματς την περασμένη Πέμπτη, όπου οι παίκτες έτρεξαν πολύ. Παίξαμε τον Ολυμπιακό στα ίσα. Αν ήμασταν πιο τυχεροί και είχαμε πιο καθαρό μυαλό στο πρώτο ημίχρονο, ίσως το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό. Το γκολ δεν μας έκανε καλό. Δεν ήμασταν σοβαροί σε εκείνο το σημείο του αγώνα, κάναμε επιπόλαια λάθη, και ο Ολυμπιακός μέσα σε επτά λεπτά όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά γύρισε και το παιχνίδι. Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός είχε ένα πολύ καλό δεκάλεπτο και έχασε κάποιες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά του. Έπειτα, το ματς "άνοιξε" πάλι. Χάσαμε ευκαιρίες, το παιχνίδι πήγαινε πάνω-κάτω, και θα μπορούσαμε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας. Κρατάμε την εμφάνιση και θα κοιτάξουμε τώρα στα επόμενα παιχνίδια να περιορίσουμε τα λάθη μας και να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ.

Ο Ναπολεόνι ζήτησε αλλαγή, δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο... Ήταν έτοιμος για θλάση και τον προφυλάξαμε. Αλλιώς, έτσι όπως ήταν απόψε, δεν έβγαινε με τίποτα. Ναπολεόνι και Παπαδόπουλος βρίσκονται πολύ καλά μαζί μέσα στο γήπεδο, αλλά δυστυχώς ο Ναπολεόνι δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Δεχθήκαμε τα δύο γκολ από επιπόλαιες στημένες φάσεις και επιπόλαια λάθη που κάναμε. Ειδικά, στο φάουλ για το 1-1, κακώς κάναμε τάκλιν. Μπορούσαμε να το αποφύγουμε... Όσο για το 2-1, ο μεγάλος Σαβιόλα μπορεί να είναι μικρός το δέμας, αλλά ούτε που πήδηξε! Τον χάσαμε και έκανε τη ζημιά. Πρέπει να είμαστε πιο υπεύθυνοι και πιο σοβαροί. Ειδικά μετά το 0-1, αν περνούσε ένα δεκάλεπτο χωρίς να ισοφαριστούμε, ο Ολυμπιακός θα αγχωνόταν ακόμα περισσότερο. ίσως, λοιπόν, το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: