Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Παντελίδης: «Εχθρός του καλού, το καλύτερο»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του 2-0 ΠΑΣ επί του Απόλλωνα ήταν ο Σάββας Παντελίδης, ωστόσο, τόνισε ότι υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης.

Παντελίδης: «Εχθρός του καλού, το καλύτερο»
Ευχαριστημένος από τη νίκη επί του Απόλλωνα ήταν ο Σάββας Παντελίδης στην συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ στάθηκε στην πολύ καλή λειτουργία της επίθεσης, αλλά και στην εμφανή βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας. Ωστόσο, τόνισε ότι υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης στο μέλλον.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που στο πρώτο μου ματς σαν γηπεδούχος η ομάδα έκανε καλή εμφάνιση και μπόρεσε να κερδίσει. Βλέποντας το ματς δεν χωράει αμφισβήτηση ότι επικρατήσαμε δίκαια. Είχαμε πει ότι έπρεπε να δώσουμε στον αντίπαλο να καταλάβει ότι ήμασταν αποφασισμένοι για τη νίκη. Μετά το 10λεπτο πιέζαμε, βγάζαμε φάσεις και δίναμε την αίσθηση ότι έρχεται το γκολ. Έπεσαν οι ρυθμοί στο β’ ημίχρονο, αλλά δεν απειληθήκαμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση. Ευχαριστώ τον κόσμο μας για τη στήριξη», ήταν αρχικά τα λόγια του Παντελίδη.

Για τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε ο ΠΑΣ: «Νομίζω ότι βοήθησε ο αντίπαλος το κομμάτι των φάσεων. Δεν κλείστηκε στην αρχή και μετά το γκολ άνοιξαν οι χώροι. Για μένα πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε και τρίτο τέρμα να ησυχάσουμε. Σημασία έχει όμως να παίζουμε επιθετικά. Ήταν στοίχημα μετά τα τρία γκολ που δεχτήκαμε στην Τρίπολη, να περιορίσουμε σήμερα τον αντίπαλο αμυντικά».

Για το αν είδε κάποια προβλήματα αμυντικά σ’ ένα παιχνίδι που η ομάδα του ανέβηκε πολύ ψηλά να πιέσει: «Βλέποντας από τον πάγκο ένα παιχνίδι υπάρχει μεγάλη πίεση, σίγουρα όμως κάποια λάθη πρέπει να τα βελτιώσουμε. Θα το αναλύσουμε ξανά και ξανά το ματς μέχρι την Τρίτη. Η αμυντική λειτουργία ήταν σίγουρα καλύτερη σε σχέση με την Τρίπολη, αλλά βλέποντας ξανά και ξανά ένα ματς θα βρεις τρωτά σημεία. Μην ξεχνάμε όμως ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Για την πορεία της ομάδας στο μέλλον: «Δεν κοιτάω πιο μακριά από την επόμενη αγωνιστική. Κέρδισε σε δύσκολη έδρα η Καλλονή, με Ολυμπιακό επίσης είχε κάνει μια καλή εμφάνιση, είχε καλή αμυντική λειτουργία και θα είναι δυσκολότερο αυτό το ματς».

Για τον κόσμο του ΠΑΣ: «Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τον κόσμο. Δίνει παλμό και όταν φωνάζει γέρνει το γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: