Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Μίτσελ: «Να διατηρήσουμε το ρυθμό μας…»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά και από την απόδοση των Σαβιόλα και Φουστέρ εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

Μίτσελ: «Να διατηρήσουμε το ρυθμό μας…»
Στο πόσο καλά κατανόησαν οι Σαβιόλα και Φουστέρ το τι θέλει από αυτούς μέσα στο γήπεδο στάθηκε ο Μίτσελ, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως οι δύο παίκτες βοήθησαν στο να αλλάξει ο ρυθμός των «ερυθρόλευκων», ενώ το ζητούμενο για τον ίδιο είναι, αυτός ο γρήγορος και πιεστικός ρυθμός να μείνει σε όλο το 90λεπτο.

Ακόμα, ο Μίτσελ, αναφέρθηκε στην πολύ καλή παρουσία του Σάμαρη και του Τσόρι στη μεσαία γραμμή, ενώ μίλησε και για τον πανηγυρισμό του, ειδικά στο πρώτο γκολ.

Για τον Σαβιόλα και τον Φουστέρ, είπε: «Είναι ανάγκη να έχουμε κάποιους παίκτες σαν το Σαβιόλα και τον Φουστέρ. Και οι δύο παίκτες κατάλαβαν ακριβώς αυτά που θέλαμε στον αγωνιστικό χώρο. Βοήθησαν στο να αλλάξουμε εικόνα προς το καλύτερο, να πιέσουμε πολύ ψηλά τον Ατρόμητο και να του δημιουργήσουμε προβλήματα. Σε αυτό τον ρυθμό βοήθησαν πάρα πολύ και οι Τσόρι και Σάμαρης. Το ζητούμενο πλέον είναι να διατηρήσουμε αυτό το ρυθμό, σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα».

«Δεν είναι το σύστημα που καθορίζει αν παίζει καλό ποδόσφαιρο μια ομάδα. Είναι οι παίκτες. Ο Ναπολεόνι μας δημιούργησε πολλά προβλήματα αλλά με την είσοδο του Σαβιόλα και του Φουστέρ αλλάξαμε φιλοσοφία. Πιέσαμε πιο ψηλά τον Ατρόμητο και του δημιουργήσαμε εμείς το πρόβλημα. Σε αυτό βοήθησαν και ο Σάμαρης με τον Τσόρι. Δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο τα συστήματα, όσο η συμπεριφορά των παικτών μέσα στο γήπεδο».

Ερωτηθείς για τον πανηγυρισμό του στα γκολ: «Δεν είναι θέμα πίεσης. Πάντα θέλω να κερδίζω και ειδικά με ωραίο τρόπο. Τα γκολ που βάλαμε, ήταν επειδή παίξαμε καλά. Μου άρεσαν και για τον χαρακτήρα που έβγαζε η ομάδα και γι’ αυτό πανηγύρισα έτσι».

Τέλος, τόνισε: «Ας δούμε τι έκανε η Καλλονή σήμερα. Κέρδισε μέσα στον Άρη και είναι πίσω μας. Εμείς είμαστε πρωταθλητές και έχουμε ήδη μια μικρή διαφορά από τον δεύτερο. Ελπίζω και ο κόσμος να χάρηκε τη νίκη αλλά και τα όσα καλά στοιχεία δείξαμε σε κάποια διαστήματα του αγώνα, όπως και από την προσπάθεια των παικτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: