Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

«Πιστέψτε στους εαυτούς σας»

«Ντόπες» ηθικού από τον Γιάννη Χατζηνικολάου προς τους παίκτες του Άρη πριν τη σημερινή προπόνηση. Υπό κρίση ο τεχνικός των «κίτρινων», που για την ώρα στηρίζεται.

«Πιστέψτε στους εαυτούς σας»
Το κλίμα στον Άρη δεν βρίσκεται και στα καλύτερά του, μετά τις δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου, του οποίου η θέση αυτή την ώρα είναι επισφαλής προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες του και να τους δείξει εμπράκτως την εμπιστοσύνη του προς αυτούς.

Άλλωστε, υπό κρίση είναι και οι «κίτρινοι», αφού η εμφάνισή τους κόντρα στην Καλλονή δεν ήταν η ενδεδειγμένη και υπάρχει έντονη αμφισβήτηση.

«Δεν θέλω να επηρεάζεστε απ΄ αυτά που ακούτε γύρω- γύρω. Θα φτιάξουν τα πράγματα, αρκεί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως πρέπει. Πιστέψτε στους εαυτούς σας και όλα θα πάνε καλά. Δεν ήρθαν τα αποτελέσματα στους δύο πρώτους αγώνες, θα έρθουν στους επόμενους», είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός.

Πάντως, η διοίκηση των Θεσσαλονικέων δεν θέλει να δράσει εν ψυχρώ. Με ανακοίνωσή της ζήτησε από τον κόσμο να κάνει υπομονή, ούσα σίγουρη για την αγωνιστική… αναγέννηση της ομάδας. Ο Δημήτρης Ηλιάδης δεν θέλει πάρει «κεφάλια» άμεσα. Σίγουρα είναι προβληματισμένος από την εικόνα, αλλά για την ώρα στηρίζει και είναι διατεθειμένος να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στο προσεχές –δύσκολο- ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Αν και εκεί δεν υπάρξει βελτίωση, τότε ο πάγκος του Άρη πιθανώς να μείνει κενός…

Δεν υπάρχουν σχόλια: