Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Γκόγκιτς: «Μερικοί παίκτες δεν ξέρουν τι φανέλα φοράνε»


gkogkits“Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τι φανέλα φοράνε” τόνισε ο προπονητής του Ηρακλή, Σίνιτσα Γκόγκιτς μετά την λήξη της φιλικής αναμέτρησης του Ηρακλή με τον Αγροτικό Αστέρα. Οι “κυανόλευκοι” ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 με την ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη στο φιλικό που έγινε στο γήπεδο του Ευόσμου, ενώ κατά την αλλαγή του Σίμιτς στο 74′ ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή πέταξε ένα μπουκάλι.
Τι είπε ο Γκόγκιτς για το περιστατικό και τι εξήγηση έδωσε για την σημερινή εμφάνιση:
Αναλυτικά:
“Κάναμε καλό παιχνίδι είχαμε καλό ρυθμό και συνεργασίες αλλά θέλουμε δουλειά. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες σε όλο τον αγώνα, βάλαμε και ένα γκολ που δεν ξέρω αν ήταν οφ-σάϊντ” για να προσθέσει:
“Κάποιοι παίκτες δεν καταλαβαίνουν τι φανέλα φοράνε όπως φαίνεται”.
Για το περιστατικό με τον Σίμιτς:
“Σε κανέναν ποδοσφαιριστή δεν αρέσει να βγαίνει αλλαγή. Υπάρχει εσωτερικός κανονικός για αυτά τα θέματα. Ορισμένα πράγματα δεν είναι όπως τα νομίζουν οι ποδοσφαιριστές”
Για τις μεταγραφικές κινήσεις:
“Έχω μία εικόνα. Όσο πλησιάζει το πρωτάθλημα περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις. Θέλουμε έναν σίγουρα αν όχι δύο ποδοσφαιριστές. Έχουμε και τον Ονουάτσι που τον περιμένουμε να αρχίσει να παίζει”
Τέλος για τον υπο δοκιμή Μπάμπα:
“Θέλαμε επειγόντως ένα αμυντικό χαφ. Ο ποδοσφαιριστής ήρθε μόλις χθες και ήταν ανέτοιμος αλλά έδειξε καλά στοιχεία.  Θα δούμε την συνέχεια που θα έχει”



Δεν υπάρχουν σχόλια: