Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Συνιστά… ηρεμία!!

Συνιστά… ηρεμία Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ηρεμία στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της η ΠΑΕ Άρης με την οποία απευθύνεται στους οπαδούς.

Σε αυτή η διοίκηση των «κίτρινων» επισημαίνει ότι θα επιδείξει τα… «απαιτούμενα αντανακλαστικά, ώστε η ομάδα μας να ανακάμψει το συντομότερο δυνατό αγωνιστικά», όπως αναφέρει.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί θερμά τον κόσμο της ομάδας μας για την συμπαράστασή του κατά την διάρκεια του άτυχου αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής.

Η συμπαράσταση του κόσμου αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο στην προσπάθεια που επιχειρείται για την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και για την αγωνιστική της ανάταση και θα την αξιοποιήσουμε με κάθε τρόπο.

Συμμεριζόμαστε τα συναισθήματα του κάθε υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου του ΑΡΗ και τους διαβεβαιώνουμε όλους ότι η διοίκηση θα επιδείξει τα απαιτούμενα αντανακλαστικά, ώστε η ομάδα μας να ανακάμψει το συντομότερο δυνατό αγωνιστικά.

Σε τούτες τις στιγμές ο θυμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος για όλους μας και ορισμένες φορές οδηγεί σε πράξεις που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ΑΡΗ, τα οποία έχουν ως αφετηρία την ηρεμία στο αγωνιστικό τμήμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: