Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Είπε το «ναι» για Μπέιλ η Τότεναμ!

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Daily Mail», η Τότεναμ συμφώνησε για την παραχώρηση του Μπέιλ στην Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 86 εκατ. λιρών. Αν ισχύει, γίνεται η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία.

Είπε το «ναι» για Μπέιλ η Τότεναμ
Η μεταγραφή της χρονιάς βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Daily Mail», η διοίκηση της Τότεναμ αποδέχτηκε το βράδυ της Κυριακής την πρόταση ύψους 86 εκ. λιρών (λίγο πάνω από 100 εκατ. ευρώ) της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πρόεδρος των «σπιρουνιών», Ντάνιελ Λέβι, αφού πρώτα συναντήθηκε στη Μαδρίτη με τον πρόεδρο των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ, όπως και με τον μάνατζερ του νεαρού άσου, Τζόναθαν Μπαρνέ για να κάνει τις τελικές διαπραγματεύσεις και να δώσει το «οκ» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, στη συνέχεια ταξίδεψε πίσω στην Αγγλία και το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για να παρακολουθήσει τον αγώνα των «σπιρουνιών» κόντρα στη Σουόνσι.

Το γεγονός ότι ο ισχυρός άνδρας των Λονδρέζων συναντήθηκε αυτοπροσώπως με τον Πέρεθ, ήταν μέρος της τακτικής που ακολούθησε ο έμπειρος παράγοντας ώστε να πετύχει την υψηλότερη δυνατή τιμή για την πώληση του Μπέιλ.

Οι δύο άνδρες φέρεται να υπέγραψαν επίσημα έγγραφα στα οποία καταγράφονται αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες για την «μετακόμιση» του Ουαλού στην Ισπανία, ενώ ύστερα από έντονη επιθυμία του Λέβι, ο πρόεδρος των «μερένχες» παρουσίασε εκείνη τη στιγμή εγγυητικές από την τράπεζα, ως προϋπόθεση για την ολοκλήρωση του «deal».

Σύμφωνα πάντα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Daily Mail», οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν να γίνει η καταβολή των χρημάτων σε τρεις δόσεις, με τον Λέβι μάλιστα να υπόσχεται κάποιο «αντάλλαγμα» στη Ρεάλ, σε περίπτωση που αυτή καταθέσει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων σε μικρό χρονικό διάστημα.

Oπως αναφέρουν πηγές από την ισπανική πρωτεύουσα, η παρουσίαση του Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα την προσεχή Τρίτη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Αν το «deal» για την αγορά του Γκάρεθ Μπέιλ «κλείσει» στα 86 εκ. λίρες (λίγο πάνω από 100 εκατ. ευρώ), τότε μιλάμε για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, η οποία φυσικά ξεπερνάει κατά έξι εκατομμύρια (περίπου 93 εκατ. ευρώ) αυτά που δαπανήθηκαν για τη μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους Μαδριλένους το 2009.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: