Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ήθελε να διώξουν τον Κόμπι ο Χάουαρντ!!

Την απαίτηση από τους Λέικερς να διώξουν τον Κόμπι Μπράιαντ είχε ο Ντουάιτ Χάουαρντ για να ανανεώσει με την ομάδα του Λος Άντζελες.

Ήθελε να διώξουν τον Κόμπι ο Χάουαρντ!
Ότι ο Ντουάιτ Χάουαρντ και ο Κόμπι Μπράιαντ δεν είχαν τις καλύτερες των σχέσεων στη διάρκεια της συνύπαρξής τους στους Λέικερς ήταν γνωστό. Όμως ο «σούπερμαν» έφτασε στο σημείο να θέτει σαν όρο για την παραμονή του στην ομάδα με την υπογραφή νέου συμβολαίου την αποδέσμευση του Κόμπι Μπράιαντ ή έστω την περιθωριοποίησή του.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, στις συζητήσεις που είχε ο Χάουαρντ με τη διοίκηση των Λέικερς ζήτησε να χρησιμοποιηθεί ένας όρος για να απαλλαγούν από το βαρύ συμβόλαιο του 35χρονου ηγέτη της ομάδας ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά τον Απρίλιο (ρήξη αχιλλείου).

Ο ιδιοκτήτης των Λέικερς, Τζιμ Μπας, ουσιαστικά επιβεβαίωσε την «τρελή» απαίτηση του σέντερ που τελικά κατέληξε στους Ρόκετς. «Ο Ντουάιτ δεν ήθελε να παίξει για άλλα δύο ή τρία χρόνια με τον Κόμπι. Κι εγώ αποφάσισα να στηρίξω τον τελευταίο, λόγω της ιστορίας που έχει στην ομάδα μας», τόνισε.

Πέρα από τον Κόμπι, ο Ντουάιτ Χάουαρντ ήθελε οι Λέικερς να ξεφορτωθούν και τον προπονητή της ομάδας, Μάικ Ντ’ Αντόνι, με τον οποίο δεν τα πήγαινε καλά και θεωρούσε ότι δεν τον αξιοποιούσε πλήρως.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: