Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Και χωρίς Μέσι… Μπαρτσελόνα!!

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έπαιξε. Ο Νεϊμάρ μπήκε αλλαγή, χωρίς να δείξει πολλά. Αλλά και πάλι η Μπαρτσελόνα –αν και δεν εντυπωσίασε- επικράτησε 1-0 της Μάλαγα.

Και χωρίς Μέσι… Μπαρτσελόνα!
Ίσως να μην είχε όρεξη, ίσως να μην μπορούσε, αλλά αν και η Μπαρτσελόνα έμεινε σε… χαμηλές πτήσεις (για τα στάνταρ της), πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Μάλαγα. Ο Λιονέλ Μέσι έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ και ο Νεϊμάρ δεν ξεκίνησε εκ νέου βασικός.

Στο πρώτο μέρος οι «μπλαουγκράνα» είχαν μια υπεροχή, χωρίς να δημιουργούν σοβαρούς κινδύνους στην εστία του Καμπαγιέρο. Προς το τέλος αυτού, όμως, φόρτσαραν πολύ την «μηχανή» κι αφού οι τρεις κεφαλιές των Φάμπρεγας, Αλέξις και Πικέ σταμάτησαν πάνω στη γραμμή, ήρθε το γκολ από τον Αντριάνο. Ο Βραζιλιάνος άσος στο 44’ έπιασε το μακρινό σουτ, ο γκολκίπερ των Ανδαλουσιάνων δεν έκανε σωστή εκτίμηση και η ομάδα του Μαρτίνο πήρε προβάδισμα.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Πικέ είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της Μπάρτσα, αλλά τον σταμάτησε το δοκάρι. Και ναι μεν τα ‘βαλε με την τύχη της που δεν το «κόλλησε», αλλά στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Θεό και που δεν το ‘φαγε! Γιατί στο 68’ και από κοντά ο Φαμπρίς σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Βαλντές. Ο Νεϊμάρ δεν ήταν πολύ καλός, έχοντας στο ενεργητικό μόνο ένα ωραίο φάουλ, ενώ στο 90’ ο Βαλντές με διπλή επέμβαση κράτησε τη νίκη για τη Μπαρτσελόνα με το τελικό 1-0 και... πήρε ένα μερίδιο από το τρίποντο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: