Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

«Δεν χρειάζεται πανικός»

Ηρεμία συνέστησε ο Γιάννης Χατζηνικολάου, μετά την ήττα του Άρη από την Καλλονή. «Οσοι χαίρονται με την ανακατοσούρα δε θα χαίρονται για πολύ», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Δεν χρειάζεται πανικός»
Απογοητευμένος από την ήττα του Άρη απέναντι στην Καλλονή εμφανίστηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων ξεκαθάρισε πως μια νίκη θα αντιστρέψει εντελώς το κλίμα, ενώ υπογράμμισε πως θα χρειαστεί δουλειά και υπομονή για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: "Ξεκινήσαμε πολύ καλά από πλευράς διάθεσης. Τα παιδιά είχαν πάθος και τρεξίματα, είχαν πιέσει τον αντίπαλο, αλλά δυστυχώς από μία αδράνεια της στιγμής μείναμε πίσω στο σκορ. Σε εκείνο το σημείο καταλαβαίνετε ότι θα έπρεπε να ανέβουμε και να πιέσουμε. Αυτό εγκυμονεί κινδύνους και έτσι ήρθε το δεύτερο γκολ. Δε χρειάζεται να υπάρχει πανικός. Θα σας παρακαλούσα όλους να πέσουν οι τόνοι. Οσοι χαίρονται με την ανακατοσούρα δε θα χαίρονται για πολύ. Είμαστε ακόμα στη δεύτερη αγωνιστική και υπάρχει μεγάλος δρόμος ακόμα. Η ομάδα δε θα κινδυνέψει, έχει μέταλλο και οικογενειακό κλίμα. Οσοι σκέφτοναι αρνητικά και φέρνουν τον πανικό θα διαψευστούν, γιατί η ομάδα στο μέλλον θα είναι σε καλύτερη φάση".

Για το τι φταίει που ο Άρης δεν μπόρεσε να κάνει ευκαιρίες: "Στο πρώτο ημίχρονο από τρία στημένα δε βάλαμε τη μπάλα στα δίχτυα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες απλά δε σκοράραμε. Aπό εκεί και πέρα, το γκολ είναι στιγμή αδράνειας".

Για το τι δυσκόλεψε την ομάδα του: "Οταν μια ομάδα βάζει δέκα παίκτες πίσω από τη μπάλα είναι δύσκολο να τη διασπάσεις. Οσο το σκορ ήταν 0-0 πιέζαμε και μέσα απ` αυτό κερδίσαμε πολλά στημένα. Μετά, όσο περνούσε η ώρα ήταν όλο και πιο δύσκολο για εμάς, γιατί ήμασταν πίσω στο σκορ. Παρ` όλα αυτά θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Ο κόσμος έσπρωξε την ομάδα στα σημεία που έπρεπε, τα παιδιά προσπάθησαν".

Για το κλίμα στην ομάδα: "Βλέπω το περιβάλλον πως διαμορφώνεται από το πρώτο παιχνίδι. Είχε δημιουργηθεί μια άσχημη περίρεουσα ατμόσφαιρα. Δείτε κάποιο άλλο παιχνίδι, άλλης ομάδας, η οποία έχασε χθες και δεν υπήρχε γκρίνια. Το μόνο που σου μένει είναι η δουλειά και η συγκέντρωση. Δεν έχουμε λόγο να διορθώσουμε το κλίμα. Με το που τελείωσε το παιχνίδι ήταν στα αποδυτήρια όλοι μαζί 28 παίκτες. Σαν κλίμα και διάθεση είμαστε πολύ καλά. Πρέπει να δουλέψουμε, να κλείσουμε τα αυτιά και τίποτα άλλο".

Για το πως θα αλλάξει το κλίμα: "Το κλίμα θα αλλάξει με μια νίκη. Δεν έχει σχέση με ποιον παίζεις και ποια είναι η δυναμικότητα του. Πρέπει πάντα να δείχνεις την ίδια προσοχή. Δεν έπαιξε ρόλο ότι παίξαμε κόντρα σε νεοφώτιστους τις πρώτες αγωνιστικές"

Για το αν θα αλλάξει κάτι στον τρόπο δουλειάς του: "Αυτοί είμαστε. Θέλουμε υπομονή και δουλειά. Ευελπιστούμε ότι με τη σκληρή δουλειά, θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: