Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Τσιώλης: «Δεν θέλαμε την ισοπαλία»

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με τον Πλατανιά ο Σάκης Τσιώλης, αφού όπως τόνισε δεν έκανε στην ομάδα του το αποτέλεσμα.

Τσιώλης: «Δεν θέλαμε την ισοπαλία»
Στην ισοπαλία με σκορ 1-1 του Αστέρα Τρίπολης με τον Πλατανιά αναφέρθηκε ο Σάκης Τσιώλης, μετά το φινάλε του αγώνα, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα δεν έκανε σε καμία από τις δύο ομάδες.

Επιπλέον τόνισε πως επέλεξε να χρησιμοποιήσει παίκτες που είναι καιρό στην ομάδα και ξέρουν τα… κατατόπια καλύτερα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός:

Η φιλοξενία του Πλατανιά είναι πραγματικά πολιτισμός, ειδικά σε μία δύσκολη εποχή. Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν ήθελε καμία από τις δύο ομάδες, έτσι όπως ξεκίνησε το παιχνίδι. Με το να μείνουμε πίσω στο σκορ και με παίκτη λιγότερο, κινδυνεύαμε να δεχτούμε και δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησαν οι αλλαγές και αποφασίσαμε να δώσουμε ταχύτητα φτάνοντας στην ισοφάριση. Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν βάλει το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και καλή χρονιά στον Πλατανιά.

Οι Πιπίνης και Ζαραδούκας αγωνίζονται στην ίδια θέση και επέλεξα να βάλω ποδοσφαιριστές που έχουν περισσότερο καιρό στην ομάδα. Και οι δύο πάντως μπορούν να παίξουν ανά πάσα στιγμή καθώς αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: