Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Στο ντιβάνι ψυχιάτρου ο ΠΑΟΚ!!

Μέσα από τα αποδυτήρια της Τούμπας ο Αποδυτηριάκιας γράφει για τη ρεβάνς με Σάλκε...
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη. Δίνω την πληροφορία ότι αισθάνονται να τους καταπλακώνει η βαρειά υποχρέωση ότι οφείλουν να κόψουν το λαιμό τους και να περάσουν την Σάλκε.
Τσεκαρισμένο. Δεν ήταν αναμενόμενη αυτή η πίεση, αυτό το βάρος που κουβαλάνε οι παίκτες εν όψει της ρεβάνς με την γερμανική ομάδα. Να, όμως, που τους έκατσε ισοπαλία στο πρώτο ματς και η υποχρέωση για οπωσδήποτε πρόκριση τους λυγίζει.
Γι’ αυτό έγραψε ο αποδυτηριάκιας ότι τα παοκάκια στο Αγρίνιο ήταν σα βαρεμένα από τον ήλιο κοτόπουλα. Ποιος Παναιτωλικός; Αυτοί σκεπτόντουσαν εφιαλτικά την Σάλκε, όπως ο Στουρνάρας τον Σόϊμπλε.
Κάποιος πρέπει να τους ξεφορτώσει από το άγχος τους παοκτσήδες. Κατεπειγόντως. Για να γίνει η ψυχολογική δουλειά στους παίκτες φθάνουν και περισσεύουν οι ώρες που απομένουν, μέχρι να βγουν στη σέντρα του γηπέδου. Και το χειρώτερο;
Αποδυτηριάκιας μιλάει. Οι παίκτες της γερμανικής ομάδας, γερμανική είναι η Σάλκε, όχι βαλκανική, δεν καταλαβαίνουν τίποτα, από πίεση. Στα τέτοια τους. Το πρόβλημα θα το έχουν, το έχουν, οι παίκτες του Στέφενς.

 Ζαγοράκης και Βρύζας φταίνε για το φιάσκο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Τι να προλάβει να μάθει ο φουκαράς ο Χουμπ Στέφενς πρώτα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και μετά για τον ΠΑΟΚ. Κάποια πράγματα χρειάζεται να του τα πει ένας άνθρωπος της ομάδας. Μίστερ, εδώ είναι Ελλάδα, όχι Ολλανδία και Γερμανία. Εδώ θα δεις συμπεριφορές και αντιδράσεις από τους παίκτες που θα σε σοκάρουν. Δεν είναι ανεξήγητες, όμως. Δηλαδή;
Παραμονές του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό, και μετά το 1-1 από την Σάλκε, κάποιος έπρεπε να πει δυο κουβέντες στον Στέφενς. Για πλάκα βρίσκονται στον ΠΑΟΚ π.χ. ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας; Μήπως φοβήθηκαν ότι ο Ολλανδός θα τους παρεξηγούσε. Ότι επεμβαίνουν στο έργο του. Σε καμμία περίπτωση.
Τα έγραψε ο αποδυτηριάκιας. Κόντρα στον Παναιτωλικό δεν υπήρχε ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Ποιος Παναιτωλικός. Τα παιδιά σκεφτόντουσαν το… καθήκον τους να προκριθούν στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ. Ο Γολγοθάς. Γι’ αυτό, όχι τόσο εύκολα, ρε, τους καρπάζωσε ο Παναιτωλικός.
Αν κάποιος από τον ΠΑΟΚ είχε «ενημερώσει» για τη βαλκανική νοοτροπία που χαρακτηρίζει τα αποδυτήρια κάθε ελληνικής ομάδας, σίγουρα ο Στέφενς θα είχε πάρει τα μέτρα του. Και εν όψει Παναιτωλικού και εν όψει Σάλκε.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: