Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

«Πάντα δύσκολο στο Καραϊσκάκη»

Στις δυσκολίες που έχει πάντα ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», στάθηκε ο Πίτου Γκαρσία μετά την ήττα του Ατρόμητου.

«Πάντα δύσκολο στο Καραϊσκάκη»
Ο Ατρόμητος ηττήθηκε 2-1 από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» και ο Πίτου Γκαρσία μετά το ματς έκανε λόγο για… ατυχία της ομάδας του στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

«Είμαστε άτυχη ομάδα. Ούτε σήμερα, ούτε στο προηγούμενο ματς ήμασταν χειρότεροι από τον αντίπαλό μας αλλά έχουμε πάρει μόνο έναν βαθμό. Αν συνεχίσουμε να έχουμε το μυαλό μας στην δουλειά και με τον προπονητή που έχουμε θα μπορέσουμε να πάμε καλύτερα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εδώ μέσα πάντως είναι πάντα δύσκολο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σήμερα, υπάρχει και κούραση από τα συνεχόμενα ματς».



Ναπολεόνι: «Ελπίζω την επόμενη να νικήσουμε κιόλας…»

Είχε το προαίσθημα πως θα σκοράρει, όμως ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος… ήξερε πως θα σκοράρει.

Περισσότερο συγκεντρωμένοι έπρεπε να είναι οι παίκτες του Ατρόμητου, σύμφωνα με τον Στέφανο Ναπολεόνι, προκειμένου να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από το «Γ. Καραϊσκάκης», κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Ιταλός επιθετικός αναφέρθηκε στην αναμέτρηση, στο που κρίθηκε, αλλά και στο προαίσθημα που είχε πως θα σκοράρει.

«Πιστεύω πως παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο δεύτερο μπήκαμε συγκεντρωμένοι βάλαμε γκολ, ενώ στο πρώτο είχαμε καταφέρει να κρατήσουμε το μηδέν. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ, φάγαμε γκολ από στημένες φάσεις. Στην συνέχεια χάσαμε ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι σημαντικό».

Για την συνέχεια και αν θα έρθουν οι νίκες σύντομα: «Δουλεύουμε σκληρά, αλλά θέλουμε και τα αποτελέσματα. Προσπαθούμε όμως και δεν μας πειράζει και κοιτάζουμε τον αγώνα της Πέμπτης για να τα παίξουμε όλα».

Για το ότι είχε πει πως θα σκοράρει: «Είχα ένστικτο ότι θα σκοράρω αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Ελπίζω η επόμενη φορά που να σκοράρω να κερδίσει η ομάδα μου. Και με Εργοτέλη και με Αλκμάαρ δείξαμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση, μας λείπε μόνο η συγκέντρωση να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε και σήμερα. Θα δουλέψουμε περισσότερο για να μην τα ξανακάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: