Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

«Άλωσε» το Βιλαμαρίν η Θέλτα!! (vid)

Το πρώτο τρίποντο της σεζόν πανηγύρισε η Θέλτα μέσα στο «Βιλαμαρίν», παίρνοντας μεγάλο διπλό επί της Μπέτις με 2-1.

Η νίκη στο Βίγκο στην πρεμιέρα μπορεί να μην είχε έρθει παρά το προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στην Εσπανιόλ (2-2), αυτή τη φορά όμως η ομάδα του Λουίς Ενρίκε δεν είχε τις ίδιες... αυτοκτονικές τάσεις. Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να σκοράρει δις στο «Βιλαμαρίν» της Σεβίλλης, για να μειώσουν οι γηπεδούχοι απλά στο φινάλε.
Η Μπέτις ήταν πάντως αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε προηγηθεί στο πρώτο μέρος. Τουλάχιστον επτά «καθαρές» φάσεις για γκολ είχε το συγκρότημα του Πέπε Μελ, παρ' όλα αυτά σε καμία η μπάλα δεν «κούνησε» τα δίχτυα του Γιοέλ.
Κι αφού δεν δέχτηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη η Θέλτα βγήκε με μεγαλύτερη όρεξη, περισσότερα τρεξίματα και άρχισε να πατάει την περιοχή της Μπέτις, η οποία έδειξε κουρασμένη και από το ματς της Πέμπτης στην Τσεχία με τη Γιάμπλονετς για το Γιουρόπα Λιγκ. Όσο περνούσαν τα λεπτά γινόταν και πιο απειλητική, με τον Βραζιλιάνο Καρλς μάλιστα να ανοίγει το σκορ στο 67' αν και φαίνεται να είναι οριακά οφ σάιντ, βρίσκοντας δίχτυα για δεύτερο σερί ματς.
Δεν πέρασαν περισσότερα από επτά λεπτά για να διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενούμενων ο Νολίτο με εξαιρετική προσωπική ενέργεια και το μόνο που τελικά έκανε η Μπέτις ήταν να μειώσει με τον Κάστρο στο 90' κι ενώ είχε περάσει ως αλλαγή στο 69'. Από το 86' πάντως η ομάδα του Βίγκο αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Ουμπίνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: