Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

«Πήραμε ένα ντέρμπι»

Απόλυτα ικανοποιημένος για τη νίκη της Ξάνθης απέναντι στον Πανθρακικό δήλωσε ο Νίκος Καραγεωργίου στη συνέντευξη Τύπου.

«Πήραμε ένα ντέρμπι»
Η Ξάνθη επικράτησε 1-0 του Πανθρακικού για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και ο Νίκος Καραγεωργίου εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος.

«Κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο, για πολλούς και διάφορους λόγους, παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Πρέπει να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές μας, γιατί το ματς αυτό ήταν πολύ σημαντικό για την κοινωνία της Ξάνθης», είπε αρχικά ο τεχνικός των Ακριτών και πρόσθεσε:

«Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στον αντίπαλο, γιατί στάθηκε αξιοπρεπώς στο γήπεδο».

Όσο για τους Σολάρι, Κάλβο είπε: «Δεν έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα φέτος η Ξάνθη. Αντιμετωπίσαμε ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου και σε αυτά τα παιχνίδια ήταν πολύ δύσκολο να σκοράρουμε. Ο Σολάρι γι’ αυτό αποκτήθηκε, για να μας δώσει το κάτι παραπάνω στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Δεν μπορούμε όμως να επικεντρωθούμε σε έναν παίκτη, γιατί όλοι βοήθησαν και όλοι θα βοηθήσουν στο μέλλον. Ο Κάλβο ήρθε λίγο αργά, του έτυχε κι ένας μικροτραυματισμός, αλλά είναι ένας αξιόλογος παίκτης, που κι αυτός θα βοηθήσει πολύ στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: