Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

«Πουλήσαμε τη μπάλα, χωρίς πίεση»

Περισσότερη προσοχή απέναντι σε ποιοτικούς αντιπάλους σαν τον ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε ο Αλέκος Βοσνιάδης, στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς του Απόλλωνα.

«Πουλήσαμε τη μπάλα, χωρίς πίεση»
Για τα λάθη που οδήγησαν τον Απόλλωνα Σμύρνης στην ήττα απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στην συνέντευξη τύπου ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» σχολίασε τα εύκολα λάθη που έκανε η ομάδα του, τονίζοντας ότι πρέπει να παρουσιάζονται πιο προσεκτικοί απέναντι σε αντιπάλους σαν τον ΠΑΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Βοσνιάδη:

«Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη και ξέραμε ότι ο ΠΑΣ είναι καλή ομάδα. Επιτρέψαμε στον ΠΑΣ να κάνει σουτ, ενώ είχαμε πει να το αποφύγουμε αυτό. Είναι φυσιολογικό όταν δεν κρατάς τη μπάλα να κάνεις λάθη και να κάνει φάσεις ο αντίπαλος»

Σχετικά με το τι περιμένει στη συνέχεια, ο τεχνικός του Απόλλωνα σχολίασε:

«Πρέπει να διορθώσουμε το κομμάτι αυτό και άλλα πράγματα. Είναι αρχή ακόμα περιμένω πολλά πράγματα στη συνέχεια και από παιχνίδι σε παιχνίδι να βγάζουμε καλύτερη εικόνα. Να παλεύουμε τα παιχνίδια και να παρουσιάζουμε βελτίωση στην απόδοσή μας. Έχουμε χρόνο να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ έχει καλή ομάδα, καλή πορεία στη συνέχεια», ανέφερε αρχικά, για να ολοκληρώσει λέγοντας:

«Αν παίζεις με ομάδες που έχουν ποιότητα, όπως ο ΠΑΣ και κάνεις λάθη, έχεις πρόβλημα. Πουλήσαμε πολλές φορές τη μπάλα χωρίς να υπάρχει πίεση. Είπαμε να περιορίσουμε τις επιθέσεις του ΠΑΣ, να τον πιέσουμε στην άμυνα αλλά δεν βγήκαν όλα που είπαμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ με το σουτ και ήταν καθοριστικό το δεύτερο γκολ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Προσπαθήσαμε μετά να κάνουμε κάτι καλό αλλά δεν τα καταφέραμε». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: