Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Πάλι στον πάγκο ο Κασίγιας!!

Προς στιγμήν όλα τα ισπανικά Μέσα έδιναν τον Ίκερ Κασίγιας ως βασικό, αλλά διαψεύστηκαν πλήρως! Ο Κάρλο Αντσελότι επέλεξε ξανά τον Ντιέγκο Λόπεθ στην αρχική ενδεκάδα της Ρεάλ ενόψει Γρανάδα.

Πάλι στον πάγκο ο Κασίγιας!
Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ίκερ Κασίγιας θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες της Ρεάλ Μαδρίτης από τον πάγκο! Σε λίγη ώρα η «βασίλισσα» αντιμετωπίζει την Γρανάδα και ο Κάρλο Αντσελότι επέλεξε ξανά τον Ντιέγκο Λόπεθ για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του.

Μάλιστα, υπήρξε μια αναστάτωση στα ισπανικά ΜΜΕ, αφού πριν δοθούν οι επίσημες συνθέσεις του αγώνα, έδιναν τον «Σαν Ίκερ» ως βασικό, όπως μάλιστα μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός της Marca. Εν τέλει, δεν δικαιώθηκαν, αφού ο αρχηγός των Μαδριλένων δεν ξεκινά.

Ντιέγκο Λόπεθ, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Εζίλ, Ίσκο, Ντι Μαρία, Κριστιάνο και Μπενζεμά οι επιλογές του Ιταλού τεχνικού. Εκτός 11άδας και ο Καρνέζης για λογαριασμό της Γρανάδα.

Πάντως φαίνεται πως ούτε ο Αντσελότι (μετά τον Μουρίνιο) εμπιστεύεται τον Κασίγιας και τα «σύννεφα» παραμονής του στην Ρεάλ όλο και μεγαλώνουν, αφού ήδη υπάρχουν διάφορα σενάρια περί αποχώρησής του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: