Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Άξιζαν και οι δύο από κάτι!!

Έπειτα από ένα τέτοιο ματς, θα ήταν… κρίμα να υπάρχει χαμένος κι έτσι, Γουότφορντ και Νότιγχαμ Φόρεστ παρέδωσαν... μαθήματα ποδοσφαίρου και πήραν από έναν βαθμό, με το τελικό 1-1 στο «Vicarage Road» για την τέταρτη αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ!   

Ο Λιούις ΜακΓκόουαν, ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 54ο λεπτό, σκοράροντας κατά της πρώην ομάδας του, για να χαρίσει στο σύνολο του Τζιανφράνκο Τζόλα τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ο Ριντ ήταν αυτός που είχε βάλει μπροστά στο σκορ τη Νότιγχαμ Φόρεστ από το 6ο λεπτό, ενώ και οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι! Αρχικά ο Λάνσμπερι ήταν αυτός που δεν κατάφερε να βάλει το όνομά του στη λίστα των σκόρερ για τη Γουότφορντ στο πρώτο μέρος, με τον ΜακΓκούγκαν να «ισοφαρίζει» στα δοκάρια με απευθείας εκτέλεση φάουλ στην επανάληψη.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Γουότφορντ: Αλμούνια, Ανγκέλα, Ντόιλι, Κασέτι, ΜακΓκούγκαν (65’ Μάρεϊ), Πούντιλ (78’ Φαραόνι), Ανιά, Αμπντί, Ιρίνεϊ (78’ Φορεστιέρι), Ντίνι, Φαμπρίνι
Νότιγχαμ Φόρεστ: Ντάρλοου, Λιτσάι, Κοέν, Γουίλσον, Χομπς, Γκεντιουρά, Λάνσμπερι, Ριντ, Μαγιέσκι (72’ Πάτερσον), Μακί (79’ Μίλερ), Χάλφορντ (61’ Ντέρμπισαϊρ)
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: