Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Αυτός είναι ο ηγέτης του!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για την εμφάνιση του Σαβιόλα στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου. Το χορταστικό ποδόσφαιρο, το δίδυμο με Μήτρογλου, αλλά και οι αδυναμίες.
Νομίζω ότι έγινε ολοφάνερο απόψε ότι ο ηγέτης του Ολυμπιακού είναι ο Σαβιόλα. Με το που μπήκε άλλαξε όλες τις ισορροπίες του αγώνα.
Όλος ο κόσμος φώναζε να παίζουν μαζί Μήτρογλου – Σαβιόλα, έτσι ώστε ο Αργεντίνος να βρίσκει χώρους και να κάνει τη δουλειά που ξέρει καλά. Να βρίσκεται συνέχεια μέσα ή κοντά στην περιοχή και να απειλεί.
Χορταστικό ποδόσφαιρο στο β’
Ο Μίτσελ, λοιπόν, βλέποντας τα σκούρα πήρε τα ρίσκα, έκανε τον Ολυμπιακό πιο επιθετικό στο β’ μέρος και του βγήκε. Οι ερυθρόλευκοι, δηλαδή, ακόμα κι αν βρέθηκαν πίσω στο σκορ, δεν πτοήθηκαν. Έπιασαν ρυθμό, πίεσαν και κάνανε φάσεις όχι μόνο για δυο γκολ, αλλά για περισσότερα. Ο Ολυμπιακός έπαιξε χορταστικό ποδόσφαιρο στο πρώτο 25λεπτο του β’ μέρους.
Ο λίντερ
Αν, λοιπόν, ο Σαβιόλα αξιοποιείται κατ’ αυτόν τον τρόπο μέσα στην ενδεκάδα, τότε θα είναι ο λίντερ του Ολυμπιακού. Ο αρχηγός του. Ο ηγέτης του.
Αποκομμένος
Αν, όμως, παίζει μόνος του μπροστά αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα, τότε θα βλέπουμε τον Σαβιόλα που έχουμε παρακολουθήσει το προηγούμενο διάστημα.
Ντεμπούτο
Επίσης, ο Μπόνγκ έκανε πολύ ενθαρρυντικό ντεμπούτο. Έδειχνε σα να παίζει καιρό στην ομάδα.
Κι αδυναμίες
Ο Ολυμπιακός, πάντως, πέρα από το δημιουργικό κομμάτι στην επανάληψη όπου τα πήγε πολύ καλά, έδειξε πάλι μεγάλες αδυναμίες στην αμυντική του λειτουργία. Αν ο φιλότιμος Ατρόμητος, δηλαδή, ήταν πιο εύστοχος, θα σκόραρε κι άλλη φορά.
Το μυαλό στο σεντόνι, τελικά
Και κάτι τελευταίο. Θυμόσαστε τι λέγαμε λίγες ώρες πριν το ματς του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο; Θα έχει το μυαλό του σ’ αυτό το παιχνίδι ή στο σεντόνι του τσάμπιονς λιγκ, ρωτάγαμε; Όχι μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως από την εμφάνιση του δικεφάλου, φάνηκε ότι το μυαλό όλων ήταν στο παιχνίδι με την Σάλκε. Κι έτσι ο Παναιτωλικός, που έπαιξε μια χαρά, έβαλε δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα το τρίποντο στο σακούλι.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: