Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Αποθεώθηκε στο «αντίο» του ο Στάνκοβιτς!!

Στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» βρέθηκε πριν την έναρξη του αγώνα Ίντερ - Τζένοα ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, για να αποχαιρετήσει τους οπαδούς των «νερατζούρι» για τα δέκα χρόνια που βρέθηκε στον ιταλικό σύλλογο.

Αποθεώθηκε στο «αντίο» του ο Στάνκοβιτς
Η σπουδαία καριέρα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς στην Ίντερ, αλλά και στο ποδόσφαιρο γενικότερα, έλαβε τέλος.

Ο Σέρβος, που αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Τζιουζέπε Μεάτσα» πριν από την έναρξη του αγώνα της Ίντερ κόντρα στη Τζένοα και καταχειροκροτήθηκε από τους «τιφόζι» των «νερατζούρι», οι οποίοι γέμισαν το γήπεδο για τον ευχαριστήσουν για τη συνεισφορά του.

Μάλιστα, τα διεθνή Μέσα αναφέρουν πως το «αντίο» του συνοδεύτηκε από έναν ειδικό συμβολισμό, καθώς ο «δράκος» είχε σημειώσει -ίσως- το πιο όμορφο τέρμα της καριέρας του κόντρα στους Γενοβέζους.

Ο ίδιος δήλωσε: «Είναι πολύ συναισθηματική ημέρα, καθώς πέρασα δέκα χρόνια εδώ. Ίδρωνα για τη φανέλα και αποτελώ μέρος της ιστορίας του συλλόγου. Αυτό δεν είναι το αντίο μου στην Ίντερ, αλλά είναι σίγουρα αντίο μου από τους αγωνιστικούς χώρους».

Ο Σέρβος μέσος, που γεύτηκε τη χαρά του τρεμπλ το 2009, έχει πανηγυρίσει πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα, ένα Τσάμπιονς Λιγκ και ένα τρόπαιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με τη φανέλα των «νερατζούρι», με την οποία αγωνίστηκε σε 326 παιχνίδια σκοράροντας 41 φορές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: