Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Κέλερ: «Καλές πιθανότητες να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ»

Με 150 οπαδούς της και την πεποίθηση πως θα πάρει εκείνη το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League αντί του ΠΑΟΚ προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Σάλκε.

Κέλερ: «Καλές πιθανότητες να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ»
Αποφασισμένη να βάλει τέλος στην αγωνιστική κατρακύλα και να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League απέναντι στον ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Σάλκε, έχοντας στο πλευρό της 150 οπαδούς.

«Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να προκριθούμε. Σε πρώτη φάση αυτό που πρέπει να κάνουμε σίγουρα, είναι να σκοράρουμε», δήλωσε ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Γενς Κέλερ.

Ερωτηθείς αν φοβάται για τη θέση του, καθώς φημολογείται έντονα πως αν έρθει ο αποκλεισμός, θα χάσει τη δουλειά του, απάντησε: «Καθόλου. Δεν με απασχολεί τι λέγεται. Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ».

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Χορστ Χελντ, ρωτήθηκε για το ίδιο θέμα, αν εφόσον αποκλειστεί η Σάλκε θα κάθεται στο ερχόμενο ματς με τη Λεβερκούζεν στον πάγκο της ο Γενς Κέλερ. «Φυσικά και θα είναι», απάντησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: