Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Το πήρε… προσωπικά ο Πάντεφ!

Με τον Πάντεφ να το παίρνει… προσωπικά και να σκοράρει δύο φορές, η Νάπολι επικράτησε εκτός έδρας 2-0 της Τζένοα και επέστρεψε στις νίκες. Για 30 λεπτά στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκε ο Φετφατζίδης.

Το πήρε… προσωπικά ο Πάντεφ
Ίσως τελικά αυτού που του στοίχισε περισσότερο η ισοπαλία της Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Σασουόλο ήταν του Γκόραν Πάντεφ.

Ο Σκοπιανός φαίνεται πώς το πήρε… προσωπικά και θέλησε στην επιστροφή του στην ενδεκάδα να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του. Σκόραρε δύο φορές και οι «παρτενοπέι» έφυγαν από την έδρα της Τζένοα με το διπλό (2-0) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης μπήκε στο παιχνίδι στο 60’, αγωνίστηκε για ένα μισάωρο και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Μάλιστα ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα μπορούσε να είχε χρηστεί και σκόρερ, αλλά ο Ρέινα του είπε «όχι» σε σουτ που επιχείρησε.

Η Νάπολι, με δεδομένο μάλιστα ότι έχει και αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα, θέλησε να «καθαρίσει» το παιχνίδι από νωρίς. Και αυτό ακριβώς της πρόσεφερε απλόχερα ο Πάντεφ, με τα γκολ που πέτυχε στο 14’ και στο 25’, διαμορφώνοντας από το πρώτο κιόλας μέρος το τελικό 2-0. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: