Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Παράσχος: «Γιατί όχι το Κύπελλο;»

Παράσχος: «Γιατί όχι το Κύπελλο;» Ο Γιώργος Παράσχος μιλώντας στη NOVA έθεσε ως στόχο του Ατρομήτου την πορεία μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου και γιατί όχι –όπως είπε- και την κατάκτησή του.
Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Καλλονή ξεκαθάρισε πως οι Περιστεριώτες θα προσπαθήσουν να πάρουν την νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου στην κάμερα της Nova:

-κ.Παράσχο τί σημαίνει η νίκη κόντρα στον Φωστήρα για τον Ατρόμητο;
«Κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Φωστήρα. Υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι αλλά νομίζω ότι το 0-1 μας δίνει πολύ μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης. Από εκεί και πέρα σε αυτό το παιχνίδι καταφέραμε να ξεκουράσουμε αρκετά παιδιά. Χρησιμοποιήσαμε κυρίως παιδιά που δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και θα πάμε στο παιχνίδι της Δευτέρας πολύ ανανεωμένοι»

-κΠαράσχο βλέπετε το κύπελλο σαν μια ευκαιρία για τον Ατρόμητο να κατακτήσει έναν τίτλο;
«Γιατί όχι; Το επιδιώκει εδώ και αρκετά χρόνια ο Ατρόμητος. Έφτασε σε δύο τελικούς που είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Γιατί λοιπόν να μην φτάσει σε έναν ακόμα; Και γιατί να μην το κατακτήσει κιόλας; Νομίζω ότι αυτό είναι μες τους στόχους της ομάδας και φυσικά είναι στο μυαλό όλων μας»

-Τί πρέπει να κάνει η ομάδα σας για να νικήσει και την Καλλονή;
«Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια. Ιδιαίτερα η Καλλονή που δεν την περίμενε και κανένας έχει μια πάρα πολύ καλή παρουσία σε όλα τα παιχνίδια της και δεν είναι τυχαίο ότι έχει μαζέψει εννιά βαθμούς. Η εικόνα της σαν ομάδα είναι πολύ καλή και είναι εικόνα πειθαρχημένης ομάδας. Αν μπορέσουμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια να πάρουμε το απόλυτο των βαθμών θα μπορέσουμε να πούμε ότι θα κάνουμε μια εξίσου πολύ καλή πορεία όπως και πέρσι»

-Το γεγονός ότι πλέον έχετε εικόνα αυτής της νεοφώτιστης ομάδας, βοηθάει;
«Σίγουρα, είναι άλλο να παίζεις την Καλλονή την πρώτη αγωνιστική που δεν έχεις καμία εικόνα της δυναμικότητας των παικτών. Ξέρουμε λίγο-πολύ πως παίζουν, όπως ξέρει κι ο αντίπαλος για μας και ξέρουμε και τα ατομικά στοιχεία του κάθε παίκτη. Από εκεί και πέρα τις επόμενες μέρες θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό το αντικείμενο ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: