Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Όλα γύρω σου (Μέσι) γυρίζουν...!!

Γύρω απ’ τον... πλανήτη Μέσι περιστρέφονται τα πάντα. Γιατί, όχι μόνο πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα που οδήγησε την Μπαρτσελόνα στο 2-0 με την Αλμερία, αλλά και γιατί τραυματίστηκε νωρίς-νωρίς.

Όλα γύρω σου (Μέσι) γυρίζουν...
Απ' όλα είχε ο μπαξές για την Μπαρτσελόνα! Από νίκη (φυσικά) κόντρα στην Αλμερία με σκορ 2-0, από όμορφο τέρμα του Λιονέλ Μέσι, αλλά και από άγχος για το τι θα δείξουν οι εξετάσεις που θα υποβληθεί, μετά τον τραυματισμό που υπέστη.

Ο Χεράρδο Μαρτίνο προτίμησε να αφήσει στον πάγκο τους Νεϊμάρ και Τσάβι, προφανώς για να κάνει ένα μίνι ροτέισον. Και η αλήθεια είναι πως η ομάδα του δεν ξεκίνησε με κάποιο φοβερό ρυθμό. Αλλά, ο «Λέο» ξέρει πότε και πώς να χτυπήσει την κατάλληλη στιγμή. Έτσι, στο 21' βρήκε τον ελάχιστο χώρο που χρειαζόταν, έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή των γηπεδούχων κι έκανε το 1-0. Γκολ που τον ανέβασε στην πέμπτη θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών στην ισπανική λίγκα.

Δεν το χάρηκε και πολύ όμως. Γιατί λίγα λεπτά αργότερα ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον μηρό του, με αποτέλεσμα να ζητήσει αλλαγή για να μην επιβαρυνθεί. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση, όμως περισσότερα θα δείξει η μαγνητική που θα υποβληθεί την Κυριακή, όπου και θα ξεκαθαρίσει αν και πόσο θα λείψει.

Η αλήθεια είναι πως οι Καταλανοί δεν βρίσκονταν και στο καλύτερό τους βράδυ. Ναι μεν δεν απειλούνταν, αλλά δεν ήταν και ιδιαίτερα πειστικοί στην επίθεση, χωρίς πολύ τίκι-τάκα. Βέβαια στο 56' εξέθεσαν την άμυνα της Αλμερία και ο Αντριάνο με σουτ από κοντά, σημείωσε το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε τίποτα, με τους «μπλαουγκράνα» να ρίχνουν ταχύτητα, αν και στο 90' θα μπορούσαν να βάλουν το «κερασάκι στην τούρτα», όμως ο Τέγιο αστόχησε σε τετ-α-τετ. Πάντως, έκαναν το 7x7 στο πρωτάθλημα και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα.


Almería 0  Barcelona 2 από acosart

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: