Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Να μην χάσει επαφή με την κορυφή!

Την τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα θα κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, έχοντας ως στόχο να παραμείνει κοντά στην κορυφή.

Να μην χάσει επαφή με την κορυφή
Κομβικό θεωρείται το σημερινό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ στην έδρα του ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (18:15, Novasports 2).

Την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω και της ισοπαλίας του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τη διαφορά από την κορυφή στον έναν βαθμό μετά τη νίκη επί του Πλατανιά.

Από χθες ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται πίσω τέσσερις βαθμούς από τους Πειραιώτες, ενώ ακολουθεί ακόμη μία διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες για όλες τις διοργανώσεις και ακόμη μία θα «έφτιαχνε» περισσότερο τους παίκτες του Ολλανδού τεχνικού.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ κερδίσει και τον ΟΦΗ, τότε θα έχει μεγάλη ευκαιρία για κάτι καλύτερο στους εντός έδρας αγώνες με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης.

Όσον αφορά τώρα την αναμέτρηση στο Ηράκλειο, ο Στέφενς προτίθεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χακόμπο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Βίτορ και Λίνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Τζιόλης και Λάζαρ, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Στοχ με τον Σαλπιγγίδη (ή τον Γεωργιάδη). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης και ένας εκ των Σαλπιγγίδη ή Βούκιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Λόρενς και Νέτσιντ. Εκτός έμειναν οι Γκαρσία, Λούκας, Νίνης, Ολίσε και Κάτσε.

Προϊστορία

Σε σύνολο 38 αγώνων στην έδρα του ΟΦΗ, οι Κρητικοί έχουν 21 νίκες, ο ΠΑΟΚ μόλις 6 και υπάρχουν και 11 ισοπαλίες.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

06/10/12 Ο.Φ.Η.-Π.Α.Ο.Κ. 1-1 (7' Παπάζογλου - 18' Φωτάκης)
11/02/12 Ο.Φ.Η.-Π.Α.Ο.Κ. 0-2 (24', 38' Γιάννου)
30/08/08 Ο.Φ.Η.-Π.Α.Ο.Κ. 0-2 (8' Μάρκος Αντόνιο, 41' Κονσεϊσάο)
03/02/08 Ο.Φ.Η.-Π.Α.Ο.Κ. 2-0 (22' Κουνενάκης, 90'+ Νουαφόρ)
17/12/06 Ο.Φ.Η.-Π.Α.Ο.Κ. 1-0 (54' Ντεγιάνοφ) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: