Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ξέρει από στημένα η Παρί!!

Την έφεση που έδειξε στα στημένα κόντρα στον Ολυμπιακό... επανέλαβε η Παρί Σεν Ζερμέν. Έτσι, οι Παριζιάνοι επικράτησαν 2-0 της Τουλούζ, κάνοντας, όμως, μια... άγευστη εμφάνιση.

Ξέρει από στημένα η Παρί (video)
Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει κι όχι τόσο η εμφάνιση. Γιατί στο πρώτο «κομμάτι» η Παρί Σεν Ζερμέν τα πήγε περίφημα, επικρατώντας 2-0 της Τουλούζ, στο δεύτερο όμως δεν πρέπει να ικανοποίησε τους φίλους της.

Όπως και κόντρα στον Ολυμπιακό έτσι και σήμερα οι πρωταθλητές εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως γίνεται δουλειά στις στημένες φάσεις. Γιατί τα λεπτά περνούσαν, η διάθεση δεν φαινόταν στις κινήσεις των γηπεδούχων και χρειάστηκε ένα φάουλ για να ανοίξει το σκορ. Εκεί λοιπόν, αφού η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν κατάφερε να διώξει, ο Μαρκίνιος με την δεύτερη προσπάθεια, την έστειλε στα δίχτυα στο 41’ και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος δεν είχε διαφοροποιήσεις, με τους Παριζιάνους να μην μπορούν (ή και να μην θέλουν σε ορισμένες περιπτώσεις) και στον αντίποδα την Τουλούζ να προσπαθεί να φανεί απειλητική και μάλιστα να χάνει μια πολύ καλή στιγμή περίπου στο 75’. Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, τα πάντα τέλειωσαν, αφού ο διαιτητής υπέδειξε –λανθασμένα- πέναλτι υπέρ της Παρί, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Καβάνι για το τελικό 2-0. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στις καθυστερήσεις, αλλά ορθά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ.

Η σύνθεση της Παρί: Σιρίγκου, Καμαρά, Μάξουελ, Φαν Ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Μενέζ (56’ Λαβέτσι), Τιάγκο Μότα, Βεράτι, Λούκας Μόουρα (79’ Ματουιντί), Ραμπιό, Ιμπραΐμοβιτς (69’ Καβάνι) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: