Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτή τη φορά, δεν τον σταμάτησε το… πούλμαν!!

O Mπάμπης Χριστόγλου, γράφει για το πέρασμα από τη Νέα Σμύρνη, τον Βάις, τον Σαβιόλα, αλλά και την ενθαρρυντική εμφάνιση του Ολαϊτάν

Αυτή τη φορά, δεν τον σταμάτησε το… πούλμαν
Ο Ολυμπιακός είχε να φέρει σε πέρας, μια αποστολή που ήταν κάπως δύσκολη, μιας και για ένα ακόμα παιχνίδι αντιμετώπισε μια ομάδα που είχε πρώτο της μέλημα να μην δεχτεί το πρώτο γκολ. Ο Θρύλος δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος, γιατί δεν είχε έναν κλασσικό φορ περιοχής. Ο Κάμπελ ήταν καλά μπλοκαρισμένος, ενώ ο Σαβιόλα παιδεύτηκε πολύ στο πρώτο μέρος, από το δίδυμο του Λαμπρόπουλου και του Αυλωνίτη. Τελικά στο δεύτερο μέρος, από μια υποδειγματική κίνηση του Βάις και μια εξαιρετική ασίστ του Σαβιόλα, άνοιξε τον δρόμο για να πάρει τη νίκη και να μπορέσει ν’ αποφύγει μια ακόμα δυσάρεστη βραδιά.

Φυσικά ο Βάις ήταν για μια ακόμα φορά, εκ των κορυφαίων αν όχι ο κορυφαίος. Από εκεί και μετά όμως, θεωρώ πως η ευκαιρία που δόθηκε στον Ολαϊτάν στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης ήταν πολύ θετικός. Έκανε πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο και γενικά αποτελεί μια μονάδα που όποτε την αξιοποιεί ο Μίτσελ, καταφέρνει να δώσει το καλύτερο δυνατό. Από εκεί και μετά ο Σαβιόλα με ένα γκολ και μια ασίστ, είχε την ουσιαστική προσφορά στο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε μαχητικός, το πάλεψε το ματς όσο μπορούσε και ταλαιπώρησε σε αρκετά μεγάλο βαθμό τον Ολυμπιακό. Ο Παντέλης έστησε την ομάδα, για να μην δεχτεί πολλά, για να κάνει την ζωή του Θρύλου, δύσκολη, ο Πανιώνιος ήταν αξιόμαχος, αλλά δεν κατόρθωσε να πάρει κάτι απ’ αυτό το ματς.

Τώρα ο Ολυμπιακός κοιτάζει το ματς με την Άντερλεχτ, έχοντας τουλάχιστον πάρει το τρίποντο και κρατώντας το προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου. Στις Βρυξέλλες μπορεί να πάει να αποσπάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μιας και θα πρέπει η αντίπαλος του να κάνει παιχνίδι κι εκείνος θα βρει ανοικτούς χώρους.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: