Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

«Διαφορά ποιότητας με τον Ολυμπιακό»

Στην διαφορά ποιότητας της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Νίκος Παντέλης. Ο προπονητής του Πανιωνίου δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και έδωσε σύνθημα νίκης με τον Άρη.

«Διαφορά ποιότητας με τον Ολυμπιακό»
Μπορεί να ήρθε η ήττα για τον Πανιώνιο από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Νίκος Παντέλης έμεινε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του. Άλλωστε, όπως τόνισε, η διαφορά ποιότητας ήταν δεδομένη και δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» έδωσε το σύνθημα για ανάκαμψη, αρχής γενομένης από το επόμενο ματς με τον Άρη, το οποίο χαρακτήρισε πολύ σημαντικό.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε από την αρχή ότι αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και το έργο μας θα ήταν δύσκολο. Απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, οι παίκτες μου έπαιξαν καλά. Μέχρι να δεχθούμε το πρώτο τέρμα, είχαμε πάει καλά σε τακτική, ακόμα και στο πρώτο μέρος που είχε υπεροχή ο Ολυμπιακός. Υστερήσαμε στην κατοχή της μπάλας και την κυκλοφορία. Στο δεύτερο μπήκαμε καλά, αλλά δεν μπορούσαμε να έχουμε κατοχή απέναντι σε ποιοτικούς παίκτες. Όταν δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, μετά δείξαμε αδυναμία να αλλάξουμε το ματς, δεν καταφέραμε να το ισορροπήσουμε, λόγω και της διαφοράς ποιότητας. Δίκαια νίκησε ο Ολυμπιακός, κρατάω την προσπάθεια των παικτών μου και η προσοχή μας στρέφεται στο ματς με τον Άρη. Το θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ».

«Η βαθμολογική συγκομιδή μας μπορεί να μην φαίνεται τόσο καλή, αλλά έχουμε παίξει ήδη με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Νομίζω πως έχουμε περιθώρια να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να πάρουμε γρήγορα κι άλλους βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: