Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Νέο τεστ, νέα ευκαιρία!

Να... γιατρέψει τις πληγές του από την «βαριά» ήττα με την ΤΣΣΚΑ θέλει ο Παναθηναϊκός, που σήμερα αντιμετωπίζει σε νέο φιλικό τεστ... Ευρωλίγκας, την Μακάμπι Τελ Αβίβ, του Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Νέο τεστ, νέα ευκαιρία
Νέο τεστ... Ευρωλίγκας περιμένει σήμερα τον Παναθηναϊκό. Το τριφύλλι μετά την ήττα του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (72-49) αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στον μικρό τελικό του «Γκομέλσκι Καπ» (16:00, Novasports Highlights).

Το πρόσημο από την εμφάνιση κόντρα στους Ρώσους δεν ήταν θετικό, καθώς ουσιαστικά μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν ανταγωνιστικοί οι «πράσινοι», ωστόσο ήταν απλά ένα παιχνίδι προετοιμασίας και τίποτα παραπάνω. Που προφανώς έδωσε τροφή για πολύ σκέψη στον Αργύρη Πεδουλάκη και το επιτελείο του. Άλλωστε και ο ίδιος ξεκαθάρισε πως η ομάδα του αυτή την στιγμή έχει έλλειψη ρυθμού, λόγω των πολλών απουσιών.

Σήμερα, λοιπόν, δίνεται η ευκαιρία στους νταμπλούχους Ελλάδας να «εξιλεωθούν» κόντρα στον παλιόφιλο, Σοφοκλή Σχορτσανίτη και την παρέα του. Αν και φιλικό, μιλάμε για ένα παραδοσιακό ντέρμπι των ευρωπαϊκών γηπέδων και σίγουρα ο «Άρτζι» περιμένει καλύτερη εικόνα. Φυσικά εκτός πλάνων του είναι εκ νέου οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Ρόκο Λένι Ούκιτς, αφού αμφότεροι είναι τραυματίες. Δεδομένα ο χρόνος θα μοιραστεί ξανά ανάμεσα στους υπόλοιπους παίκτες, ούτως ώστε να δοκιμαστούν όλοι σε διαφορετικά σχήματα. Δεν είναι τυχαίο που κόντρα στους πρωταθλητές Ρωσίας, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς πήρε χρόνο ως «1».

Ο τελικός του τουρνουά είναι προγραμματισμένος για τις 19:00, όπου θα αναμετρηθούν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, Λοκομοτίβ Κούμπαν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: