Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Σουνάς: «Μια νίκη θα τα αλλάξει όλα»

Τη νίκη που θα αποτελέσει φάρμακο στις πληγές της ομάδας ψάχνει ο Άρης κόντρα στον Παναιτωλικό και ο Δημήτρης Σουνάς επιβεβαιώνει πως μία νίκη θα αλλάξει τα πάντα στους «κίτρινους».

Σουνάς: «Μια νίκη θα τα αλλάξει όλα»
Ο Άρης αναζητά ακόμα την πρώτη του νίκη, κάτι που θα αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας. Ο Δημήτρης Σουνάς μίλησε για το πόσο σημαντικό θα είναι για τους «κίτρινους» να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Παναιτωλικό αλλά και για την μέτρια απόδοση του Άρη στο ματς για το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Διαβάστε όσα είπε ο Δημήτρης Σουνάς στην «Metrosport»:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου:
«Ξέραμε από την αρχή ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου θα είναι δύσκολο. Πιστεύω ότι κατά διαστήματα είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, τον φέραμε εκεί που θέλαμε αλλά ένα αστείο γκολ που δεχτήκαμε μας φέρνει τώρα σε δύσκολη θέση εν όψει της ρεβάνς στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το 1-0 σίγουρα δεν μας βγάζει εκτός. Είναι ρευστό αποτέλεσμα και στο γήπεδό μας είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να το ανατρέψουμε και να πάρουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο. Ίσως το γκολ που δεχτήκαμε και σε αυτό το παιχνίδι να είναι απόρροια της ψυχολογίας που επικρατεί στην ομάδα».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα: «Μία νίκη, όμως, είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει όλη την κατάσταση και η ομάδα θα πάρει μπρος. Εμείς πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια κάτω, να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά να συγκεντρωθούμε για να έρθει αυτή η πολυπόθητη νίκη. Σίγουρα υπάρχει πίεση. Όπως και εμείς έτσι και ο κόσμος της ομάδας περιμένει να δει επιτέλους τον Άρη να κερδίζει. Οι ποδοσφαιριστές είμαστε υποχρεωμένοι να δουλεύουμε κάτω από την πίεση, όμως, δεν αποτελεί δικαιολογία λοιπόν για εμάς. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και να πάρουμε τη νίκη με τον Παναιτωλικό. Αυτό έχουμε μόνο στο μυαλό μου και για τους τρεις βαθμούς θα μπούμε να αγωνιστούμε στο ματς της Κυριακής. Είναι κρίσιμο από πολλές απόψεις, γι’ αυτό και εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα, να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό, για να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: