Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Μιλίνκοβιτς: «Πάλι αξίζαμε κάτι περισσότερο…»

Ο Άρης δεν πήρε αυτό που άξιζε από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, σύμφωνα με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως σύντομα θα βρει λύσεις για όλα τα προβλήματα της ομάδας.

Άλλο ένα παιχνίδι χωρίς νίκη για τον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς τόνισε πως σύντομα η ομάδα του θα είναι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο. Ο έμπειρος τεχνικός απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τον προκάτοχό του και τη δουλειά που είχε κάνει στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

«Λυπάμαι πολλοί για όλους, που σήμερα δεν κέρδισε η ομάδα. Είναι ο τρίτος μου αγώνας στο πρωτάθλημα. Και στους τρεις, αξίζαμε κάτι περισσότερο από αυτά που πήραμε. Όταν θα αρχίσουμε να βάζουμε τη μπάλα στα δίχτυα, τότε θα ξεκινήσει κάτι καινούργιο για τον Άρη.

Είμαι 18 μέρες στην ομάδα και είδαμε όλοι πως αντιμετωπίζαμε πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Τα λύνουμε ένα-ένα, αλλά είδατε πως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Παρά το γεγονός ότι είχαμε επτά φρέσκους παίκτες, δεν μπόρεσαν να αποδώσουν αγωνιστικά, αυτά που ζητήσαμε.

Όλες αυτές τις μέρες μαζεύουμε τις πληροφορίες και ορισμένες μετρήσεις και θα έχουμε πολύ γρήγορα τα αποτελέσματα, για το τι συμβαίνει με την ομάδα».

Για τις πολλές θλάσεις και αν υπάρχει θέμα με τη φυσική κατάσταση της ομάδας: «Όταν ήρθα, είπα ότι δεν θα μιλήσω για το παρελθόν και ότι εγώ θα πάρω στην πλάτη μου όλες τις δυσκολίες της ομάδας. Θα περιμένουμε κάποια αποτελέσματα, που θα βοηθήσουν με ακρίβεια να καταλάβουμε τι συμβαίνει στην ομάδα.

Σε αυτά τα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος, ο Άρης προσπαθεί να παίζει μπάλα, κάνει ευκαιρίες, οργανωμένα επιτίθεται και αμύνεται. Αλλά το θέμα είναι αν μπορεί η ομάδα να αγωνίζεται σε υψηλούς ρυθμούς. Πρέπει να είναι πιο φρέσκοι και έτοιμοι οι παίκτες.

Εμείς καταλαβαίνουμε την απογοήτευση που υπάρχει, αλλά πιστεύω πως αυτό που έχουν να δώσουν οι παίκτες, το δίνουν».

Για τον τομέα της ψυχολογίας και αν έχει γίνει πρόοδος σε αυτόν: «Οι παίκτες έχουν δώσει κάποια σημάδια βελτίωσης στην ψυχολογία. Αυτό φαίνεται πως η ομάδα δεν έχει δεύτερο ρόλο στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορεί να σκοράρει».

Για τη δυσκολία του Άρη να πιέσει από ένα σημείο και μετά στο παιχνίδι: «Υπάρχει πρόβλημα στο ότι η ομάδα δεν μπορεί να πιέσει για 90 λεπτά. Αυτό είναι αλήθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: