Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

«Δεν απαντάμε σε προκλήσεις κανενός»

Να προστατεύσουν την ίδια τους την ομάδα, με το να μην απαντούν στις προκλήσεις, κάλεσε τους φιλάθλους του ο Παναθηναϊκός, ενόψει του αποψινού παιχνιδιού στην Λεωφόρο με τον Αστέρα.

«Δεν απαντάμε σε προκλήσεις κανενός»
Να... αδιαφορήσουν σε τυχόν προκλήσεις κάλεσε τους φιλάθλους του ο Παναθηναϊκός. Μέσω Twitter, η «Παναθηναϊκή Συμμαχία», τονίζει πως για το καλό της ομάδας, αλλά και της προσπάθειας που κάνουν οι παίκτες την φετινή σεζόν, θα πρέπει να μην υπάρξει απάντηση αν συμβεί το οτιδήποτε.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα το τριφύλλι αγωνίζεται στην Λεωφόρο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, προέρχεται από δύο σερί νίκες (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Κι όπως υπογραμμίζεται στο tweet, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα χρειαστεί να είναι παρόντες και στη δύσκολη συνέχεια, καθώς «δύναμή μας είναι η Λεωφόρος».

Paomprosta.gr @Paomprostagr
Δεν απαντάμε σε προκλήσεις κανενός! Μην ακυρώσουμε τν προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας! Ακολουθούν κρίσιμοι αγώνες κ πρέπει να είμαστε εκει


Paomprosta.gr @Paomprostagr
Η Λεωφόρος ειναι η δύναμη μας και την θελουμε γεμάτη. Στηρίζουμε με τη φωνή μας, χωρις να πετάμε αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο!


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: