Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ναβάρο: «Πάμε για τη νίκη»

Την άποψη ότι ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να πάρει τη νίκη από τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Τσίμο Ναβάρο.

Ναβάρο: «Πάμε για τη νίκη»
Μόνο τη νίκη έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας -στην οποία θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό- όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Τσίμο Ναβάρο.

Ο Ισπανός επιθετικός τόνισε πως σε κάθε ματς και σε όλες τις έδρες παίζουν για το καλύτερο αποτέλεσμα, κάνοντας πράξη όσα τους ζητάει ο τεχνικός τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:
«Η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της. Οι παίκτες κατανοούν όσα ζητάει ο προπονητής και τα βγάζουμε μέσα στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες με φιλοδοξίες και διάθεση να δείξουν πράγματα στον κόσμο που θέλουν να κάνουν το άλμα στην καριέρα τους και αυτό τους κάνει πολύ επικίνδυνους».

Για το που θα κριθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση:
«Εμείς θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε όσα μας πει ο προπονητής μας και να μην δεχτούμε γκολ. Έχουμε κάνει γκολ σε κάθε παιχνίδι και πιστεύω ότι θα σκοράρουμε και στη Λεωφόρο».

Για αν μπορεί ο Αστέρας τη νίκη:
«Σίγουρα μπορούμε τη νίκη. Ο Αστέρας έχει δείξει ότι σε κάθε ματς παίζει για τη νίκη και αυτό έχει φανεί και σε άλλες έδρες όπως του ΠΑΟΚ ή του Ατρομήτου και αυτό θα προσπαθήσουμε και με τον Παναθηναϊκό».

Για το ποιο στοιχείο θα καθορίσει το αποτέλεσμα:
«Η ομάδα πρέπει να μην δεχτεί γκολ και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα της δοθούν. Έχω δει τον Παναθηναϊκό και έχει καλούς και γρήγορους παίκτες και πιστεύω ότι με την έλευση του Φιγκερόα θα δυναμώσει αρκετά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: