Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Μπαμ-τσεστερ!!

Σε προσωρινή… παραποίηση του ονόματος ανάγκασαν την πόλη τους Γιουνάιτεντ και Σίτι! «Διάβολοι» και «πολίτες» έπεσαν θύματα τεράστιων εκπλήξεων (1-2 από Γουέστ Μπρομ και 2-3 από Άστον Βίλα αντίστοιχα)!

Μπαμ-τσεστερ! (video)
Με σενάριο που μοιάζει να ‘χει γράψει ο… Αρσέν Βενγκέρ συνεχίστηκε η 6η αγωνιστική της Premier League! Μετά την ισοπαλία στο Τότεναμ-Τσέλσι (1-1) και οι υπόλοιποι διεκδικητές της κορυφής -οι δυο ομάδες του Μάντσεστερ- υπέπεσαν σε ανέλπιστες απώλειες!

Ενώ λοιπόν η Γιουνάιτεντ πίστευε πως συνέρχεται (μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ) η Γουέστ Μπρομ της έριξε κι εκείνη «σφαλιάρα» στο πρωτάθλημα: Επικρατώντας 2-1 μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» και βυθίζοντας ακόμα περισσότερο την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες στην κρίση.

Ανάλογο «κάζο» όμως υπέστη και η συμπολίτισσα Σίτι. Διότι οι «πολίτες» αγωνίζονταν μεν στη δύσκολη έδρα της Άστον Βίλα, ωστόσο έχασαν τη γη (και το παιχνίδι) κάτω απ’ τα πόδια τους: Με τους «χωριάτες» να γυρίζουν σε τρία λεπτά την κατάσταση και να φτάνουν σ’ ένα ανέλπιστο 3-2.

Και κάπως έτσι, η Σαουθάμπτον τους… ξεπέρασε στη βαθμολογία. Κι αυτό διότι οι «άγιοι» καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες την Κρίσταλ Πάλας (2-0) και σκαρφάλωσαν στην τρίτη θέση της Premier League! Από κοντά, δε, ακολουθεί η -επίσης φορμαρισμένη- Χαλ, που λύγισε 1-0 τη Γουέστ Χαμ κι έμεινε τρεις αγωνιστικές αήττητη.

Αντίθετα, μακριά από τέτοιες… επιτυχίες έμεινε η Φούλαμ του Γιώργου Καραγκούνη! Η είσοδος του Έλληνα μέσου στο 7’ (λόγω τραυματισμού του Πάρκερ) δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους Λονδρέζους, που υπέστησαν νέο εγκεφαλικό στην έδρα τους (2-1 στις καθυστερήσεις από την Κάρντιφ) κι έμειναν στο ισόγειο της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο 28/9

Τότεναμ-Τσέλσι 1-1
(19’ Σίγκουρντσον - 65’ Τέρι)

Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι 3-2
(51’ Ελ Αχμαντί, 73’ Μπακούνα, 75’ Βάιμαν - 45’ Τουρέ, 56’ Τζέκο)

Φούλαμ-Κάρντιφ 1-2
(45’ Ρουίς - 12’ Κόκερ, 90’+2’ Μπατς)

Χαλ-Γουέστ Χαμ 1-0
(12’ πεν. Μπρέιντι)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Μπρομ 1-2
(57’ Ρούνεϊ - 54’ Αμαλφιτανό, 67’ Μπεραΐνο)

Σαουθάμπτον-Κρίσταλ Πάλας 2-0
(47’ Οσβάλντο, 49’ Λάμπερτ) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: